2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم راه حل بدید😔

179 بازدید | 16 پست

بچه ها من کفشای چند سال پیشمو دارم میپوشم زمستون دیگه امسال باید نو میخریدم، بعد نامزدم گفت من میخرم برات (دانشجو هست یه شغلی رو شروع کرده بود ورشکست شد,وضع پدرش خیلی خوبه میگم کمک بگیر میگه نه) بعد هزار تومن هزار تومن جمع کرده برای من هی میگفتم بگیریم دیگه من ازین کفشا خسته شدم میگفت نه بذار زیادتر بشه بعد، امروز بیرون بودیم گفتم تورو خدا بیا بخریم دیگه، ۷۰۰ جمع کرده بود، منم گفتم حداقل یه چیزی میپسندم کمتر باشه، یه بوت ۵۰۰ تومنی پسندیدم اصلا قبول نکرد گفت اصلا نباید اینو بپوشی این چیه یکی پسندیدیم دو و خرده ای بود گفت هفته ی بعد میایم اینو برمیداریم، بخدا میدونم تا هفته ی بعد پولش نمیرسه، منم همینطوری موندم، خودم دارم گفتم بذار بذارم روش بخریم بهش برخورد ، الان بین زمین و هوا گیر کردم شما در این موقعیت بودید چیکار‌ میکردید؟نه میذاره خودم بخرم(میتونم بخرم ولی وقتی میبینم اینقدر ارزش قائله دلم نمیاد ناراحتش کنم)نه کفشم پوشیدنی هست دیگه، نه خودش به چیز پایین راضی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد یعنی همسر عقدی؟ پدرت ندارن برات کفش بخرن؟ چرا نامزد باید بخره آخه

خیر عقد نیستیم، من خودم کارمندم عزیزدل نیازی به پول پدر یا نامزد ندارم، خودش گفت من برات میخرم و وقتی میگم خودم میخرم میگه ینی بنظرت من ندارم و دلخور میشه

میدونم ربطی ب تاپیکت نداره ولی تاپیک قبلیاتو ک خوندم فهمیدم نامزدت زیاد کتارت نیس و همش بیمارستان و سرکاره

راسش منم یکیو دوسدارم اونم دقیقا همی مدلیه شب تا صب سرعمل شبم یا جنازه وار میخابه یا شیفت بیمارستانه

تازه چهارماهه باهم حرف میزنیم میگ تو خستخ مبشی اخرش میری ولی تا اینجا ک نشدم وهستم کنارش

تو خسته نشدی ؟برمیگشتی عقب بازم کنارش میبودی؟

من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم‌‌..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡
خب حتما نباید یه جفت کفش داشته باشی که  بخر خودت فعلا تا ایشون پولشو جمع کنه

میگم ینی ناراحت نشه فکر کنه بی توجهی کردم بهش میدونی انگار از عرش به فرش اومده نمیخواد قبول کنه و من کاری میکنم حس میکنه ترحم میکنم😔

میدونم ربطی ب تاپیکت نداره ولی تاپیک قبلیاتو ک خوندم فهمیدم نامزدت زیاد کتارت نیس و همش بیمارستان و ...

امروز که رفتیم بیرون من مدل قهر بودم کلی گریه کرد و عذرخواهی کرد که نمیتونه اونطور کنارم باشه، گفت همه ی تلاشم برای کنار تو بدونه، یکمم من توقعم بالاست میدونم،یکم آروم شدم بعد صحبت هاش ، آره اگر برمیگشتم بازم ایشونو انتخاب میکردم هزار بار، ما بیشتر از یک سال و نیمه با هم هستیم 

شغل خودت و ايشون چي هست؟؟

من کارمندم، ایشون دانشجوی پزشکی، خیلی میخوام بخونم منم دوباره کنکور پارسال خوندم نه هزار شدم، ولی امسال .....انگار میخوام وجهه ی اجتماعیمون مثل هم باشه، خودمم علاقه دارم، ولی خب، دعا کن امسال یکم بخونم قبولم اما تنبلی میکنم