2777
2789
عنوان

حقیقتش میخوام بهتون بگم بیایین خیلی مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2457 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دیگه نمیتونم متاسفانه 

واقعا چرا آخه 😞😞😞😞😞

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .
من اگر میلیاردر هم باشم محاله مهاجرت کنم شاید باورتون نشه ولی من حتی دلم واسه قدم زدن تو بازارق ...

بله ولی من میگم سخت ولی اگه راه برگشت داشتم هرجز بر نمیگشتم

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

من خارج از کشور رو فقط برای مسافرت میخوام  تحمل دوری از خونوادمو ندارم

منم فقط مسافرت رفتنشو دوست دارم 

میخوام یبارم که شده برم روسیه☺

می‌سه آدم به آدم...ای کاش تو فرشته نبودی!  
من یکی از بزرگ ترین حسرتای زندگیم اینه که کاش از شمال به تهران مهاجرت نمی کردم واقعا نمی فهمم چجوری ...

عزیزم منم از شمال مهاجرت کردم 😅انگلستان سخت ولی اگه بازم برگردم به عقب بازم مهاجرت میکنم

یعنی الان زندگی تو ایران رو ترجیح میدین؟ صرف نظر از دلتنگیتون  اگه خانوادتون هم اونجا بودن&nb ...

نه اصلا اگه بازم برگردم عقب بازم مهاجرت میکنم

چرا نمی تونی آخه دوست من داروسازه فنلانلده مرتب میاد 

نه مشکل جایی دیگه هست  

وگرنه حالت عادی که میشه برگشت صدبار میشه امد و رفت