2777
2789

درود دوستان

یه سری  واقعیت هارو‌ میخوام  بهتون بگم درمورد زندگی در خارج از ایران 

اول این که اصلا این فکر از سرتون  بیرون کنین که اگه امدین اینجا قرار براتون فرش قرمز پهن کنن بعد سوییچ مرسدس بهتون بدن بعد برین سراغ تفریح و خوشگذرونی 

نه عزیز دلم از این خبر ها نیست 

شما باید چند برابر یک فردی که تو انگلستان به دنیا امده و شهروندش باید تلاش کنین

یعنی از صفر نباید شروع کنین باید از زیر صفر شروع کنین 

یعنی باید تمام کار ها تمام چیز های پیش پا افتاده ای که تو ایران انجام میدادین اینجا همه رو یاد بگیرد

مثلا پرداخت قبض و...همین چیز های عادی کلی طول میکشه یادگیریش مهم ترینش همین زبان اگه زبانتون خوب نباشه من من بزنین مثلا با یکی حرف بزنید طرف میزاره میره

بعد مسئله نژاد پرستی

عزیز های من تو تموممم کشور ها همه جا این کره ای خاکی نژاد پرستی هست

و هیچ کشوری نیست که بگی نژاد پرست نیست

قانون ضد نژاد پرستی ولی بین مردم همچین چیزی هست 

هرکی میگه نیست دروغ میگه ولی کم و زیاد داره

بعد این که واقعا این جا باید کار کنین

یعنی این که مثل ایران نیست برین اداره ۸صبح تا ۹صبح صبحانه بخورین بعد باز ۱۲ظهر برین نماز ۱ ظهر برگردین

بین کار با گوشی کار کنین کار ارباب رجوع انجام ندین

اینجا ۸صبح امدین واقعا باید کار کنین 

نهار صبحانه اینا نداره 

فقط بین هر یک‌ساعت کار چند دقیقه استراحت که جمع این چند دقیقه ها میشه یک ساعت در روز که حقوق اون یک ساعت هم نمیدن

بعد مثلا اگه گارسون باشین 

اگه فقط دو بار غذا دیر ببری به بار سوم نمیرسه اخراج میشین

بعد این که واقعا با خودتون رو راست باشین

اگه تو ایران نمیتونین از پس هزینه ها بر بیایین اینجا اصلا نمیتونین‌ 

اینجا هزینه ها بالا مخصوصا وقتی که تازه میایین خیلی به پول زیادی نیازه اگه ندارین واقعا نیایین چون خیلی هارو دیدم که امدن ولی زندگیشون از دست دادن برگشتن

من تو ایران واقعا شرایط مالی خیلی خیلی خوبی داشتم

ولی وقتی مهاجرت کردم واقعا دو سال اول خیلی سختی کشیدم از لحاظ هزینه

منی که تو یه ویلا ۲۰۰متری زندگی میکردم اینجا به خاطر هزینه ها مجبور شده بودم یه خونه بگیرم با چند نفر شر کنم زندگی کنیم که الان خدارو شکر خونه مستقل دارم

هیچکس این حرف هارو نمیزنه 

ولی باید بدونین 

من ۶سال مهاجرت کردم امدم انگلستان 

و درست ۶سال که پدرم از نزدیک ندیدم منی که جونم میدادم واسعه بابام واقعا هرکسی نمیتونه تحمل کنه

منم نمیتونم برگردم ایران بنابر دلایلی 

تو این سال ها پدر بزرگم فوت کرد مادر بزرگم فوت کرد بهترین دوستم فوت کرد ومن حتی نتونستم واسعه اخرین بار ببینمشون

من اینجا فقط دائیم دارم که شاید ماهی یکبار هم نیبنمش

واقعا سخته تو این سال ها خیلی هارو دیدم که امدن ولی کم اوردن برگشتن

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

احساس میکنم امروز ناراحت وعصبانی هستی از اونجا،فقط احساس میکنم همین

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌹🌹🌹

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

من هم بااینکه ناراضی هستم از گرونی و .......

اما واقعا حاضر نیستم بیرون از ایران زندگی کنم فک کنم ۳ روز بیشتر دووم نیارم😅

شماهم هرجا هستی انشالله سلامت باشی 

دلم ی حس خوب میخاهد مثل چهارشنبه ها زنگ آخر..

قطعا سخته ولی اکثرا فکر میکنن از فرودگاه میرن مستقیم تووی یه خونه ویلایی خوشگل با نمای سفید و هر روز تیپ میزنن میرن بیرون و پارتی و دیسکو و فلان

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

انشاءالله لااقل یه بار بتونی بیای عزیزم ❤💙💚💛

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .