2777
2789
عنوان

گفتاردرمانی کودکان

243 بازدید | 11 پست

سلام مامانای مهربون 

میتونید سوالات خودتون رو در این رابطه بپرسید و من امشب پاسخ میدم 🌻

لکنت 

تاخیر گفتاری 

اتیسم 

اپراکسی 

اختلال یادگیری و ....

سلام عزیزم دختر من دو سال و دو ماهشه ولی دایره لغاتش ب ده کلمه هم نمی‌رسه چکار کنم؟ جای نگرانی‌ هست؟

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم دختر من دو سال و دو ماهشه ولی دایره لغاتش ب ده کلمه هم نمی‌رسه چکار کنم؟ جای نگرانی ...

چه کلماتی میگه ؟

حداقل باید پنجاه کلمه داشته باشه 

شناختش نسبت به محیط چطوره ؟

جملات شما رو درک میکنه ؟

کاری بهش بگی انجام میده ؟

الان جمله ی چند کلمه ای میگه ؟ شمارش بلده ؟ رنگهارو میدونه ؟ مفاهیم رو درک میکنه ؟ بزرگ ، کوچیک ، ...

پسر من رنگا رو سه سالگی یه بار باهاش کار کردم یاد گرفت اشکال هندسی رو سریع یاد گرفت مفاهیم رو درک میکنه

عزیزم حتما باید بره گفتاردرمانی 

ولی میتونی فعلا ازین تمرین استفاده کنی 

اول از دو کلمه شروع کن 

ماشین بزرگ 

ماشین ابی 

مامان بیا 

غذا بده 

لباس تمییز و.....

بعد که دو کلمه اوکی شد 

سه کلمه 

به اضای هر کلمه یه تصویر بکش،  

مامان +غذا +خورد 

علی +کتاب + خوند 

سه تایی رو زیاد کار کن تا برای چهارتایی راحت تر باشه 

درنهایت تعداد کلمات رو افزایش بده ، فقط دقت کن به اضای هر کلمه یه نقاشی ، نقاشی ها هم پشت سرهم روی یک خط باشن ، بعد عکس مامان رو نشون بده بگو مامان ، بعد عکس غذا و بعد فعل ، اینجوری ترتیب رو یاد میگیره ، 

چه کلماتی میگه ؟ حداقل باید پنجاه کلمه داشته باشه  شناختش نسبت به محیط چطوره ؟ جملات شما رو ...

بله متوجه میشه و کاری بگم ک قبلن دیده خواهرش انجام داده اونم تکرار می‌کنه ولی چیز جدید نه،،،،خیلی تی وی میبینه،جملات من در حد نکن،بیا،نخور،،بیار،دست نزن رو می‌فهمه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

در مرحله ی اول حتماحتما تلویزیون رو محدود کنید 

درک دستور باهاش کار کنید و بیشتر باهاش تعامل داشته باشید 

چون سنش کمه خیلی زود درمان میشه و حتما برید گفتاردرمانی ارزیابی بشه 

جلسات درمانتون لازم نیست فشرده باشه طبق چیزی که گفتید ، ولی حتما زیر نظر باشید 

سلام عزیزم وقتتون بخیر 

من یه بچه دوساله دارم‌که چند کلمه بیشتر نمیگه مثل دد بابا جوجه دو سه سیزده جیش دالی کلا اینارو از اول می گفت ولی تازگیا کلمه جدید یادنمیگیره یعنی خسلی وقته که نگفته دیگه فقط قبلیارو اکرار می کنه .همه چیز می فهمه ولی فقط با اشاره حرف میزنه میگه عه عه .با اینکه مدام حرف میزنم باهاش ولی اصلا حرف نمیزنه 

به نظرتون لازمه ببرمش پیش گفتار درمان یا زوده امه می ترسم همکاری نکنه چون خیلی شیطونه و لجباز اصلا حزف منم خوب گوش نمیده