2777
2789
عنوان

کمک استفراغ شدید نوزاد یک ماهه

781 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها

نوزادان ی ماهشه همیشه بالا میاورد اما کم بود مقدارش دل دردم بود 

دکتر قطره پدیا لاکت داد ی هفته دادم اثر نکرد بچه همش از دل درد می‌پیچید ب خودش 

ی متخصص دیگه بردم پودر اسمرازول داد دل درداش خوب شده اما از اون موقع این دفعه دومه ببار پریشب ببار الان جوری شدت استفراغش زیاد بود ک لباس خودشو تشکش خیس شدگلاب برتون قد ی کاسه پر بالا آورد برعکس گرفتمش دستم رو شکمش بود قشنگ می‌فهمیدم شکمش پره هنوز باز بالا آورد پشت بند تا فهمیدم دیگه شکمش خالیه

طبیعیه اخه؟دست و وام می‌لرزید از ترس انقد زیاد بود همینجور پشت بند هم بالا میاورد

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

کدوم شهری ؟ 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ۲ ساعت یکبار بهش شیر بده 

موقع خوابش و حالت کریر قرار بده و اون مدلی شیر بده

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
طبیعی نیست دیگ بهش امپرازول نده منم ب دخترم دادم اینجور شد دکتر گفت دیگ بهش نده خطرناکه انقدر بالا ب ...

دخترت همینطوری بالا میاورد؟چکار کردی برا دل درداش؟الان ببرمش باز دکتر ؟

هر ۲ ساعت یکبار بهش شیر بده  موقع خوابش و حالت کریر قرار بده و اون مدلی شیر بده

سعی میکنم ولی بیداره همش شیر میخاد

عزیزم خودت پیاز کلم لبنیات حبوبات تخم مرغ نخور.ک دلدرد بشه.پیازو کلمم بد بو میکنه شیرو و باعث استفرا ...

همه رو بخدا انقد رعایت میکنم ک از غذا خوردن افتادم

تا ۶ ماه ب خوردن خودت خیلی توجه کن 

پسر منم رفلاکس داشت تا ۶ ماه داغونم کرد خیلی اذیت شد

سعی کن کمتر شیر بخوره حجم کمتر بهش بده...منم دخترم یهو میپاشید دکتر بردم گفت خیلی مک میزنه معدش پر م ...

همینجوری زیاد بالا میاورد دخترت؟چکار کردی خوب شد؟

آخه بیداره همش شیر میخاد دستاشو میخوره