2777
2789

سلام بچه ها من همین چند روز پیش شدم ۲۱ ساله.جوش های که میزدم قبلا تو کمرم بود و قفسه سینه ولی دوسالی هست که صورتمم جوش میزنه .جوشام بزرگ و چرکی نیستن .قبلا دکتر رفتم ولی نتیجه خاصی نگرفتم تا اینکه امروز رفتم دکتر بهم راکوتان نوشت .متخصص بود بهش گفتم عوارض خیلی زیاده گفت فقط تو دوران درمان هست .مثلا گفت تو این دوره اصلا نباید باردار بشی اگرم شدی حتما باید سقط جنین کنی .اینکه این خشک میکنه گفتن ‌.تا اینکه اومدم خونه کلی در موردش خوندم من لیزر موهای زائدم میرم نمیدونم الان با این قرص میشه ادامه بدم یا نه .و یه چیز دیگه از نظرات دوستان متوجه شدم نوشته بودن افسردگی میاره، من یه امتحان استخدامی دارم خیلی مهمه .میگم نکنه یه وقت به درسم آسیب بزنه .خواهش میکنم کمکم کنید .نمیدونم مصرف کنم یا نه .😓😔

منم بایداخرش بخورم همش جوشم بخصوص زیرپوستی عزیزم الان راکوتان‌چند

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

من یه دوره کامل خوردم 

عوارضش خشکی و خون دماغ بود برام ولی بعد قطعش همشون از بین رفت هیچ جور افسردگی نداشتم!

ولی لیزر نمیتونی بری چون پوستت حساسه احتمال سوختگیت بالا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حدودا هفت سال پیش برای جوشام میخوردم 

چون لیزر نمیرفتم در این مورد نمیتونم کمکی کنم

پوستت خیلی نازک و خشک خواهد شد بعد مصرف

سه ماه اول به شدت برای من جوشام ریخت بیرون

بعدش کم کم محو شدن 

اون موقع مجرد بودم نگرانی بارداری و اینا نداشتم 

دوره قرصم که تموم شد تا الان دیگه جوش نزدم

هر دو سه ماه یبار هم یادمه آزمایش میدادم 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

اگر تحت نظر پزشک مصرف کنید مشکلی پیش نمیاد

حتما قبلش سونوگرافی کنید و آزمایش خون بدید حتی اگر دکتر گفت لازم نیست خودتون اصرار کنید که واستون بنویسه یکی دوماه بعد مصرف هم مجددا سونو و آزمایش رو تکرار کنید

مرطوب کننده و آبرسان هم حتما استفاده کنید

واسه لیزر هم با پزشک مشورت کنید حتما .اگر گفتن موردی نداره حتما به اپراتور بگید که راکوتان مصرف میکنید

آزمایش هورمونی دادید ؟

اگر تحت نظر پزشک مصرف کنید مشکلی پیش نمیاد حتما قبلش سونوگرافی کنید و آزمایش خون بدید حتی اگر دکتر ...

هیچ ازمایشی فک نکنم نوشته باشه چون من هنوز داروخانه هم نرفتم که داروهامو بگیرم .بعد گفتن هیچ مرطوب کننده ای یا کرم ضد آفتاب یا هر چیز دیگه ای نباید بزنی به صورتت یه فوم بهم نوشت گفت باید صورت تو با این بشوری و روزی دوبار از محلول هم بزنی به صورتت جوش های اون من گفت خودش حل میشه نیاز به محلول نیست  

هیچ ازمایشی فک نکنم نوشته باشه چون من هنوز داروخانه هم نرفتم که داروهامو بگیرم .بعد گفتن هیچ مرطوب ک ...

پس با قطعیت میگم پزشکتونو عوض کنید

پزشکی که بگه ضدآفتاب نزن بسیار بیسواده

راکوتان پوست رو حساس میکنه نسبت به نور

آزمایش هورمونی رو حتما باید بدید اصلا قبل از اینکه راکوتان تجویز میکردن باید واستون آزمایش هورمونی مینوشتن

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

پس با قطعیت میگم پزشکتونو عوض کنید پزشکی که بگه ضدآفتاب نزن بسیار بیسواده راکوتان پوست رو حساس میک ...

دکتر سعید سعیدیان هستن .قم. خیلی تعریف شنیدم که ازشون. شما برا کجایید نمیشناسین این دکتر 

دکتر سعید سعیدیان هستن .قم. خیلی تعریف شنیدم که ازشون. شما برا کجایید نمیشناسین این دکتر  

من شیرازم

از حدود ۱۱سالگی با اولین جوشی که زدم مامانم منو برد تحت نظر پزشک تا الان که ۲۲سالمه

تجربه مصرف راکوتان هم دارم .صحبتای پزشکتون واقعا غیر منطقی و غیر علمیه

من شیرازم از حدود ۱۱سالگی با اولین جوشی که زدم مامانم منو برد تحت نظر پزشک تا الان که ۲۲سالمه تجرب ...

منم شیرازیم ولی قم ازدواج کردم 😍پس باز بدم پیششون بگم آزمایش و اینا بنویسن.شما ۶ ماه کامل مصرف کردین ؟؟