2777
2789
عنوان

خوشگلا یه سوال آشپزی دارم

262 بازدید | 32 پست

لوبیای چیتی گرفتم. یه بار باهاش قرمه سبزی درست کردم. چشمتون روز بد نبینه لوبیاها زود پختن بعضیاش دیگه بعد از 4 و 5 ساعت پخت قرمه سبزی وا رفتن.

چیکار کنم وا نرن؟ 7 یا 8 ساعت هم خیس خورده بودن.

همیشه روالم همین بود. این لوبیاها نمیدونم چرا اینجورین. چیکار کنم قرمه سبزیم با این لوبیاها خوب بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدای عزیزم دوست داشتنی های منو برام نگه دار

لوبیا تو جدا بزار پخته شه

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بخاطر عنوانت اومدم😎

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

خب لوبیا رو بعد این که گوشت یکم پخت بریز معلومه لوبیا تو۵ ساعت وا میره 

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲

لوبیا رو ۱/۵ساعت بزار جدا بپزه تو قابلمه دیگه اخر سر اضافه کن به خورشت قبل خاموش کردن

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
لوبیا تو جدا بزار پخته شه

بعدش کی بریزم توی خورش؟ من همیشه آب که میریزم توی قابلمه که بذارم گوشت و سبزی بپزه، لوبیا رو هم میریزم. این دفعه لوبیاها نمیدونم چه کوفتی بودن. یع لعاب زیییییییااااااادیم داده بود که بد کرده بود خورشتو. نمیذاشت خورش روغن بندازه

لوبیا رو وسطای پخت به غذا اضافه کن

چقد خیس بخوره همچین لوبیایی؟که انقد زود میپزه و وا میره. و چقدر یعنی چه تایمی بپزونمش؟

من لوبیا کنسروی اصالت میریزم با سبزی خوزستان  عالللی میشه  لوبیا رو یکم تو آبکش میشورم و ...

کی میریزی کنسرو رو؟ آخر پخت؟