2777
2789

سلام دوستان

من هفته ۱۴ یا ۱۵ هستم، به شدت سمت راست شکمم و سمت راست کمرم درد داره، انگار میسوزه، خیلی اذیتم، به دکتر هم دسترسی ندارم، اینترنت هم ک میخونم استرس میگیرم هرکی یچی گفته، 

تورو خدا اگه راهکاری دارین بگید، یه بار خوب میشم باز شروع میشه. اینم بگم شاغلم، ولی زیاد سرپا نیستم و در خونه هم تقریبا استراحت خوبه،

خیلی نگرانم

خدایا ناامیدم نکن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید زیاد تو یه حالت میشینی...

نگران نباش بارداری تو هر بدنی یه مدله...

تا لکه بینی یا علائم غیر طبیعی نداری نگران نباش

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

نگران نباش استراحت کن اگه تو خونه شیاف پروشسترون داری یه دونه استفاده کن، خدای نکرده لک بینی داشتی سریع برو دکتر، وگرنه چیز خاصی نیس تو بارداری اینجور چیزها عادی

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است