2777
2789

سلااام مامانای عزیز

من دوره م ۲۷ روزه س، فردا وقت پریه

۳ روزه کیت میزارم مثبته امروز پررنگ ترم بوده!! کسی تجربه مشابه داشته ک با کیت فهمیده بارداره؟؟ چون میگن کیت، بارداری رو هم نشون میده 

خدایا شکرت 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوریم فردا موعدمه کیت میزنم دوتا خط پررنگ میوفته ولی فک نکنم برا بارداری باشه

شما علائم دارین ؟ اخه من علایم دارم ،پادرد،تهوع،درد زیر شکم،خواب زیاد و بیحالی و کوفتگی

خدایا شکرت 🌱

کیت تخمک گذاری هورمون LH رو میسنجه هورمون بارداری HCG چطور ممکنه آخه کیت بارداری رو تشخیص بده؟؟!&nbs ...

بله درسته ، ولی از نظر مولکولی هورمون LH و هورمون بارداری شباهت دارن، و کیتا اختصاصی نیستن بخاطر همین نشون میده بارداریو 

خدایا شکرت 🌱

من بارداری قبلی ک واسم نموند، ۱۰ روز به موعدم علائمم خودشو نشون داد

انشاالله باردار باشی عزیزم. من هفته 11 هستم. منم اون قبلیا که ناموفق بود کلی علائم داشتم ولی اینسری که اصلا باور نمیکردم فکر کردم بخاطر واکسن عقب افتاده هیچ علائمی نداشتم حتی درد شکم

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
انشاالله باردار باشی عزیزم. من هفته 11 هستم. منم اون قبلیا که ناموفق بود کلی علائم داشتم ولی اینسری ...

عززیزم 😍بسلامتی ، ان شالله که بارداری راحت و لذت بخشی داشته باشی و صحیح و سالم نی نیتو بغل بگیری 

خدایا شکرت 🌱