2777
2789
اینم همونجوریه ادم پیر میشه بخدا

پسرداییم ۱سال ازپسرم کوچیکتره ماشالاخودش میشینه سرسفره میخوره

وزن شروع:۷۱......وزن الان:۶۲،۶۵۰......وزن هدف تاعید:۶۰......وزن هدف اصلی :۵۰ شروع دوباره پیاده روی۲۷دی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه پس ازشیرم گرفتی،نمیدونم والا ولی من میخوام اینکاروبکنم خودش گشنه بشه میخوره،هردوساعت غذامیبرم ...

منم بخدا دیگ نمیکشم میخام ولش کنم. ینی ی روزم گرسنه بمونه اصلن نمیگ بمن غذا بده

منم بخدا دیگ نمیکشم میخام ولش کنم. ینی ی روزم گرسنه بمونه اصلن نمیگ بمن غذا بده

نمیگه ولی وقتی بهانه گرفت بروبگو نفسم خوشگلم الان غذاتومیارم حتما گرسنته بعدبرونازش کن بزارروپاهات کم کم غذابده،بازهم اگه نخورد اصلاعصبانی نشو دیگه مادری تحمل کن بازیه وقت دیگه بده،نگران نباش هیچکارش نمیشه

راستی یه چندباربراش آبگوشت یاسوپ درست کن بدون ادویه بنظرم بخوره هااا،البته فقطسوپ بدون ادویه

یه چی میگم شایدخندت بگیره ولی بچه های خواهرای من پیازروباغذامیخورن ۲سال بیشترشون نیست،پیام خام میارن باآبگوشت میخورن😂

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
نمیگه ولی وقتی بهانه گرفت بروبگو نفسم خوشگلم الان غذاتومیارم حتما گرسنته بعدبرونازش کن بزارروپاهات ک ...

خیلی خوبه پیاز خودش خیلی خاصیت داره. حالا امتحان میکنم اینجوری. ممنون