2777
2789

یکی مثل شما 

یکی مثل من ک بچم سه سالشه ولی انقد نمیخوره ک‌سیر شه 

انقدری میخوره ک از خوردن خسته شه .

منم ازین جهتش خسته شدم

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبایدبه بچه بزور غذاداد،باورکن

توقاشق پرکن ببرسمتش دیدی نخورد نده اون غذارو

وهمیشه غذاهای متنوع درست کن

چندوقتشه؟

ببین هیچ اتفاقی نمیفته

نخوردنده

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

ناشکری نکن اگه مث پسر من فقط چندنمونه غذا میخورد و همه چی نمیتونست بخوره میوه نمیتونه گاز بزنه چیکار میکردی

هیچ وقت زندگی رو خیلی جدی نگیر...آخرش کسی زنده ازش بیرون نمیاد
پسر منم همینطور بود الان یکم بهتر شده،ببرشون چکاپ اگه کلسیم و آهن و ویتامینشون به حد نرمال بود یعنی ...

خیلی ریز مونده اصلن اشتیاقی نداره ب غذا من دو روزم غذا ندم نمیگ گشنمه غذا بده

۲سالو نیمشه اصلن ب غذا واکنشی نشون نمیده حتی غذای متنوع و تزیین شده

اوه پس ازشیرم گرفتی،نمیدونم والا

ولی من میخوام اینکاروبکنم

خودش گشنه بشه میخوره،هردوساعت غذامیبرم خوردخورد نخورد نخورد

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺