دوستای خواهر من رشتشون شیمی بود دو ترم غیر انتفاعی خوندن ترم س ک میخاستم بیان دولتی ادامه بدن مجبورشون کردن از ترم یک شرو کنن گفتن غیر انتفاعی رو قبول ندارن
مثل آزاده شهریهش فرق میکنه، مدرکش هم بستگی به دانشگاهش داره که چقدر اعتبار داشته باشه. در کل زیرنظر وزارت علومن ولی از نظر اعتبار مدرک برای مثلا اپلای و کیفیت تحصیلش بسته به دانشگاهه دیگه مثل بقیه دانشگاهها.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عمرتو حروم نکن ی رشته خوب توو ی دانشگاه خوب بخون چن سال زحمت بکش این تو بساز بعدش راحت زندگی کن
نمیدونم عشق رو چجوری توصیف کنم ولی اینجوری بگم مثلا وسط یه بحران گیر افتادی حسابی درگیرشی و دلت گرفته به اون فکر میکنی و اوضاع برات قابل تحملتر میشه...