2777
2789
عنوان

همه بیان هم مذهبی ها و هم غیر مذهبی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 24 پست

دیگه وقتی شمر قربه الی الله بره جنگ خون خدا چه انتظاری از کسانی داری که برای انسانیت و آزادی مثلا قهرمانانه به جنگ دستورات دین میرن وبه مقدسات توهین می کنن خیلی از چشمها دیگه درست نمی بینند وخیلی از مغزها دچارتوهم وقضاوت برعکس شدن چون هیچ کس نمیگه من بدم همه جهان بینی دارن برای خودشون خودشون رو عقل کل می دونن🤒

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
الان یعنی اعتقادات داعش و طالبان محترمه باید احترام بزاریم؟!    

هرکس اعتقاداتش برای خودش محترمه عزیزم....اینکه راهشون درسته یا غلط کاری ندارم ولی منی که ادعای شیعه بودن دارم نباید بهش توهین کنم..این یعنی من از اون بدترم...اگرم قراره حرفی گفته بشه دوستانه نه با دعوا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتقادات داعش باعث نابوری یه جامعه میشه ولی این که به اعتقاد اونایی که مذهبی نیستن یا هستن احترام بذ ...

متاسفانه بعضی اعتقادات تو همین نی نی سایت باعث نابودی جامعه میشن مشکل اینجاست ما فکر میکنیم نابودی یه دفعه اتفاق میافته ولی باید اثراتشو در دراز مدت دید!همین که یه گروه خودشونو الان برتر و نزدیک به خدا میبینن و گروه دیگه رو نیازمند به ارشاد و امر به معروف یعنی نصف راهو رفتن

اینجا .....خل زیاد داره ووووو انقدر ادمو مسخره میکنن عیب میزارن روت یه باریه تاپیک زدم دوسال پیش&nbs ...

واقعا من کافرباشم بهترازهمچین مسلمونیه جواب نمیتونستن بدن میگفتن استغفرالله توداری توکارخدادخالت میکنی بابا مانباید خدایی که میپرستیمو بشناسیم چون توکارش دخالت میشه تازه یکیشونن میگفت توکافری اگه توبه نکنی بخوابی شب اجنه میان پیشت بدنت لرز میگیره وچی وچی اصلا واقعا یه چیزایی بارم کردن که باورت نمیشه

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
مگه شما با اونا ارتباط دارید ک بخواید احترام بزاری چرا از هر چیزی یه شک درست میکنید آخه

بله ارتباط داریم چون داعش و طالبان شخص نیستن یک طرز فکر هستن که همینجا ممکنه بغل گوش ما کنارمون زندگی کنن نی نی سایتم عضو باشن هر روزم بیان تاپیک بزنن!نباید حتما در قالب ملاعمر و ابوبکر بغدادی باشن که

عه سرم درد گرفت کاش میگفتی بیاین پایین بابا

آره بخدا یعنی حال اونروز منو خراب کرد نمیدونم چه اتفاقی تووجودشون میفته که فکر میکنن میتونن به بقیه بگن مجازاتت چیه

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
هرکس اعتقاداتش برای خودش محترمه عزیزم....اینکه راهشون درسته یا غلط کاری ندارم ولی منی که ادعای شیعه ...

خب خوش به حالتون میتونین من نه به عنوان شیعه به عنوان یک انسان اگه جایی ببینم طرز فکر کسی حقوق و ازادی بقیه رو پایمال میکنه به هیچ وجه نمیتونم احترام بزارم!بالاخره اون سوراخ توی کشتی فقط واسه حجاب نمیتونه کاربرد داشته باشه!  

متاسفانه بعضی اعتقادات تو همین نی نی سایت باعث نابودی جامعه میشن مشکل اینجاست ما فکر میکنیم نابودی ی ...

هرکس حرف میزنه نگاه از بالا به پایین نداره، اور اینجور باشه متن خودت هم همینو میرسونه که نگاه از بالا به پایین به مخالف هات داری 

خب خوش به حالتون میتونین من نه به عنوان شیعه به عنوان یک انسان اگه جایی ببینم طرز فکر کسی حقوق و ازا ...

گل من...خود پیامبران هم اول سعی میکردند دوستانه راهنمایی کنن...جنگ و جهادم جای خودشو داره...ولی توی سایت جاش نیست...چون دیدم بعضیا رفتارهای آدم مذهبی رو میبینن از دین زده میشن...اینجا شما اگه بخوای روی کسی اثر بذاری فقط با رفتار و حرفات میتونی اینکارو کنی