2777
2789

همون تو ني ني سايت اورده اخه من عكسام رو گذاشتم پاك هم نكردم تو تاپيك كاشت ابرو خودم هم همين عكس فكر كنم هست تو تاپيكهاي خودم ببين

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
عریزم فک کنم عکست رو از نی نی سایت گذاشتن تو نت. الان داشتم دنبال کلینیک میکشتم یهو عکست و دیدم

تو تاپيك خودم همين عكس رو از زاويه ديگه گذاشتم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4353800/كاشت-ابرو-كسي-انجام-داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونی کجا رفتن؟  حالا من عاشق تغییر چهرم.  صورتمو تا زگی تزریق چربی کردم .میگم کاش زود ...

کاش تزریق چربی نمیکردی

ژل خیلی بهتره

بعد از چند ماه متاسفانه پوستت می افته و کاریش نمیشه کرد

کاش تزریق چربی نمیکردی ژل خیلی بهتره بعد از چند ماه متاسفانه پوستت می افته و کاریش نمیشه کرد

نمیدونم والا.توکل بخدا .

میگن اگه چاق و لاغر نشی پوست نمیکنه.

ژل ب نسبت چربی زودترمیره

اره اگه خودت راضی ای ک عیب نداره. ادم اینجا جرات نمیکنه عکس بذاره 🤣

نه بابا من انقدر اينجا عكس گذاشتم و پاك هم نكردم تو همون تاپيك كاشت ابرو خودم هم همين عكس رو از زاويه ديگه دارمش پاك نكردم 

مثلا با عكس من ميخوان چيكار كنند حالا 

همين عكسها رو صورت كاملش هم دارم از يقه لباس به بالا كل صورتم هم هست 

من ۷ماه پیش  انجام دادم دوسه روزی ورم و کبودی داشتم  حین کاشت اصلا درد نداشت هیچی متوجه نشدم بعد کاشتم ابرو که درد نداره ولی پشت سرم گز گز میکرد دوهفته بعدش ریزش داشت بعدش قشنگ در اومد ابروهام خیلی خوب جا افتاد تتو و میکرو رو هم انجام داده بودم ولی فایده نداشت هی باید میرفتم ترمیم ولی کاشتم هر روز بهتر از روز قبل میشه من که خیلی راضی ام هم از کاشت ابروهام هم از تکنسین کاشتم 

عكس بعد رو دارم اما عكسهاي قبلم ميدوني همش با مداد بود و ريمل ابرو خيلي معلوم نيست چحوريه  ...

سلام عزیزم شما هنوز راضی هستید از کار کلینیک ساعی ؟

بعد ریزش دوباره رشد کرد ابروهاتون ؟