2777
2789
عنوان

چرا بدبختی هام تمومی نداره

310 بازدید | 9 پست

خدایا چقدر من گریه کنم صدات کنم چقدر غم روی غم تو این دل تلنبار بشه 😭چکار کنم بیخیال من بیشی ولم کنی یه زندگی عادی داشته باشم .ناشکر نیستما ولی کم آوردم دیگه .

LilySlim Fitness goals tickers

وضعیت کلا ثابت نیس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال ۹۷ جدا شدم بعد سه سال ولم نکرد با هزار وعده وعید و به اصرار دخترم دوباره باهاش عقد کردم ،چهارماه نشده با یه زن تو خونه گرفتمش و به خاطر بی بند و باریهاش جدا شدم .آذرماه جدا شدم و دختر ۱۲ سالم و با خودش برد الان میبینم تربیت دخترم درست نیست صبح تا شب تو خونه تنهاش میزاره و بچم داره جلو چشام پر پر میشه 

خیلی چیزا رو قراره ببینی. بزرگ شدن و خوشبختی دخترت رو مثلا. اوضاع خودت هم ثابت نمی مونه. کی می دونه فردا چی پیش میاد... شاید همه چی خیلی قشنگ شد. به خودت امید بده که کم نیاری. دخترت بهت احتیاج داره حتی اگه کنارت نباشه. هیچی نمی تونه جای مادرشو پر کنه. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بدون وضو به دخترم شیر نمیدادم .همه اصول تربیتی رو مراعات میکردم 

الان دخترم ۱۲ سالشه با من لاتی ح ف میزنه 

از دوط پسر و ...حرف میزنه 

یعنی دارم دق میکنم 

بچه رو ول کرده امون خدا 

پای ماهواره و گوشی دستش 

دارم میبینم راه اشتباه میره ولی کاری نمیتونم بکنم 

خیلی چیزا رو قراره ببینی. بزرگ شدن و خوشبختی دخترت رو مثلا. اوضاع خودت هم ثابت نمی مونه. کی می دونه ...

هر چی میخوام بهش نزدیک بشم تحت تاثیر حرفای باباش ازم فاصله میگیره تو بدترین سن تنهاش گذاشتم ،امیدم فقط خداست که نزاره بیراهه بره 

هر چی میخوام بهش نزدیک بشم تحت تاثیر حرفای باباش ازم فاصله میگیره تو بدترین سن تنهاش گذاشتم ،امیدم ف ...

هر کاری از دستت بر میاد بکن. هر جوری می تونی کنارش باش. حتی با یه زنگ یا پیام.  بقیه اش دیگه تقصیر شما نیست. نگو تنهاش گذاشتم. خودت که نمی خواستی اینجوری بشه. 

درست می گی. تو سن بدیه. برای همین حرفا و کاراش رو هم زیاد جدی نگیر. بعدا آروم می شه. بهتر می شه. کمی بزرگتر که بشه دیگه خودش تصمیم می گیره و نمی تونن کنترلش کنن یا روش تاثیری بذارن. این مدت شاید سخت بگذره ولی یه عالمه سال پیش رو دارین که قراره با هم باشین. مهم نیست چقدر بزرگ می شه. اون همیشه به مادرش احتیاج داره. خیلی موقعیتا پیش میاد که از ته دل می فهمه کسی براش مثل مادرش نمی شه. این که راحت از مامانامون فاصله می گیریم وقهر می کنیم هم برای همینه که می دونیم تنها کسایی هستن که هیچوقت ولمون نمی کنن و هر جوری باشیم دوستمون دارن. دوری از بچه خیلی خیلی سخته. ولی موقتیه. کلی خاطرات خوب قراره با هم داشته باشین. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!