2777
2789
عنوان

بیایین کمکم کنین:)

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 23 پست
بیشتر وابسته میشی و یهویی ول کردن به نظرم اصلا امکان پذیر نیس  باید باهاش صحبت کنی و فرصت بدی ...

چشم قربونت برم فقط خدا کمکم کنه ازاین ور از بابام میترسم ...

هعی،،دوسش دارم خیلیم دوسش دارم

بیا تاپیک های منو بخون هر چی بلا سرم میاد همش از دوس داشتنه برات درس عبرت باشم من، منم هر چی بهم گفتن تو کلم نرفت الان میفهمم چه غلطی کردم. همیشه عاقل باش و به منافع خودت فکر کن این روزا میاد و میگذره ولی اگه تصمیم غلط بگیری اول نمیفهمی ولی بعدش میفهمی چقد بد کردی ب خودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا تاپیک های منو بخون هر چی بلا سرم میاد همش از دوس داشتنه برات درس عبرت باشم من، منم هر چی بهم گفت ...

چشم دورت بگردم میام میخونم میدونمم خودمم که الان تو بلوغم کلم داغه عقل ندارم

چشم دورت بگردم میام میخونم میدونمم خودمم که الان تو بلوغم کلم داغه عقل ندارم

اره من خودمو به خاطر تصمیمای سن تو بودنیم لعنت میفرستم، آدم بعدش که شخصیتش کامل میشه میفهمه چقد ب خودش بد کرده، به حرفای خونوادت گوش بده خودتم عاقلانه تصمیم بگیر نه از رو احساس . 😘 

اره من خودمو به خاطر تصمیمای سن تو بودنیم لعنت میفرستم، آدم بعدش که شخصیتش کامل میشه میفهمه چقد ب خو ...

اره خیلی میترسم بهم برسیم بعد دم به دقیقه طعنه بزنه یا مامانش بگه تو اومدی سراغ پسرم یا جدا شم الانم آبروم وسطه میترسم جدا شیمم دشمنام خوشحال شن چون همه حسرت رابطه مارو میخورن

دارم میگم بقرآن خیلیییی پسر خوبیه ولی اخلاقش تورو خدا دعا کن درست شه

تو این رابطه فقط تو ضرر میکنی و آسیب میبینی تمومش کنی به نفعته تو هنوز خیلی وقت داری که با کسی آشنا ...

اره گلم میدونم منتهی وقتی دوسش دارم چی بخدا دم به دقیقه نگاه گوشی میکنم ک پی بده همش دوس دارم تلفنی صداشو بشنوم فقط بخاطر اون خدا خدا کردم ک بهم برسیم

اره خیلی میترسم بهم برسیم بعد دم به دقیقه طعنه بزنه یا مامانش بگه تو اومدی سراغ پسرم یا جدا شم الانم ...

معیار خوب بودن چیه؟ همون خوب بودن معیار بزرگش ب اخلاقه، چجور خوبیه که اخلاق اذیت کننده داره؟ خودتو گول نزن، بعدشم آبرو برا چی بره مگه چی شده ب فکر راحتی خودت باش حرف مردم نظر مردم مهم نیس، تو با این باشی دشمنات خوشحال میشن با پسر ۱۸ ساله ازدواج کرده که حتی سربازی نرفته، ولی اگه سنت بره بالاتر با موقعیت های عالی ازدواج میکنی دشمنات ناراحت میشن.

معیار خوب بودن چیه؟ همون خوب بودن معیار بزرگش ب اخلاقه، چجور خوبیه که اخلاق اذیت کننده داره؟ خودتو گ ...

اره درسته باید باهاش صحبت کنم قبل سربازی همه چیو معلوم کنم  فعلا ک ازدواج زوده بچه ام گف چهارسال دیگه حالا باهاش مفصل حرف میزنم ببینم خدا چی میخواد