2777
2789
عنوان

بیایین کمکم کنین:)

146 بازدید | 23 پست

سلام من ۱۵سالمه با یه پسر۱۸ساله یک سالو خورده ای باهمیم خداروشکر رابطمون جدیه مامانامونم میدونن باباهامونم میدونن منتهی بابای من نمیدونه باهم میحرفیم.

مشکلی ک دارم باهاش اینه که خیلی گیر میده میگه باید چادری باشی،هرجامیری اول ب من بگی،واینکه هی قضاوت وتوهین میکنه،تهمت میزنه،قسم میده وجدیدا خیلی راحت تلفنو به روم قطع میکنه سراینکه لج میکنم باهاش خداییش تو هیچی کم نمیزاره ولی از اخلاقاش خسته شدم همش گریه میکنم نمیدونم چجوری از خودم دفاع کنم نمیدونم چکارکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این رابطه فقط تو ضرر میکنی و آسیب میبینی تمومش کنی به نفعته تو هنوز خیلی وقت داری که با کسی آشنا بشی کسی که بهت احترام بزاره از همه چی مهم تره

وسیع باش و سربه زیر و سخت...(:

پسر ۱۸ ساله که هنوز پوشکش میکنن بعد میگی رابطمون جدیه

البته من مخالف سختگیری و نهی زیاد نیستم اما ده سال بعد که پخته شدی و کیس های پخته و بالغ اومدن سراغت به این روزات میخندی

چی بگم که سکوت بهتره...
اگر جدی تر بشه وقظیه به زندگی برسه باعث میشه که اونجل شکایی بیشتری ایجاد بشه و خیلی بدتره  مشک ...

اره میدونم خواهری مامانمم حرف شمارو میزنه میگم بره سربازی درست میشه اگه نشه ک تمومش میکنم

تروخدا خیلی سنتون کمه تو لیاقتت بیشتر از ایناس اشتباه منو تکرار نکن بذار سنت بیشتر بشه بالای بیست حداقل بعد رابطه جدی، بخدا پسر ۱۸ ساله خیلی ناپخته هست، خودت میبینی اذیتت میکنه تازه چرا ادامه میدی؟ خیلی زوده جا این چیزا ب فکر مستقل شدن خودت باش تا آینده موفق باشی، ازدواج و رابطه زود آدمو از آرزوهاش دور میکنه.

تو تازه اول شور و شوق زندگیته، خودت و بدبخت نکن دختر، یه پسر بچه 18 ساله چه میفهمه از سختی زندگی، خودتم کوچیکی روحت و زخمی نکن با این روابط

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
پسر ۱۸ ساله که هنوز پوشکش میکنن بعد میگی رابطمون جدیه البته من مخالف سختگیری و نهی زیاد نیستم اما د ...

میگی چکار کنم؟ولی واقعا خانوادم میگن پسر فهمیده ایه فقط بد دله 

اره میدونم خواهری مامانمم حرف شمارو میزنه میگم بره سربازی درست میشه اگه نشه ک تمومش میکنم

بیشتر وابسته میشی و یهویی ول کردن به نظرم اصلا امکان پذیر نیس 

باید باهاش صحبت کنی و فرصت بدی بهش اگر خودشو درست کرد که خیلی خوب 

اگر نه ک هیچ 

اینجور ادما شکاک هستن و به مرور زمان بدتر هم میشه 

خلاصه مواظب باش

تروخدا خیلی سنتون کمه تو لیاقتت بیشتر از ایناس اشتباه منو تکرار نکن بذار سنت بیشتر بشه بالای بیست حد ...

فکر مستقل شدنم زیاد میکنم انشالله قراره از الان کارکنم خداروشکر خانوادمم مخالفتی ندارن