تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
یه چوبی تو آستین کارفرما میکنن بیا و ببین حق بیمه ات رو میریزه؟ حقوق مکفی و تعطیلات داری؟؟
من کلا یه قرارداد آزمایشی داشتم و چون آزمایشی بود ماه اول بیمه نداشت. قرارداد از یک آذر تا یک دی بود، چند روز آخر قرارداد بخاطر نبود قطعات تعطیل کردن خودشون بعد از اون ور هم 7 تا 9 دی بدون این که قرارداد داشته باشیم رفتیم سرکار. بعد دیگه یه سری مسائل پیش اومد گفتم من ادامه همکاری نمیدم هر چند اونا هم به نظر نمی اومد بخوان حال حالاها قرارداد تمدید کنن. الان از ده دی ماهه تا الان حقوقم رو نمیدن. هر چی من پیام میدم و اینا. کارفرما که اصلا جواب پیام نمیده اون یکی میگه کاری از دستم برنمیاد و هی وعده بزودی و در اولین فرصت میدن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه چوبی تو آستین کارفرما میکنن بیا و ببین حق بیمه ات رو میریزه؟ حقوق مکفی و تعطیلات داری؟؟
البته تو همون قرارداد یه ماهه حقوق که قانون کاره و به ما گفته شد اگر تعطیلاتی به دلیل نبود قطعه رخ بده حقوقتون از حقوق پایه حساب میشه اون روزا. عیدی و این چیزام بود. ولی نمیدونم دیگه الان شکایت کنم چطور قراره پیگیری بشه. یعنی هنوز حتی از من شماره کارتم نگرفتن
من کلا یه قرارداد آزمایشی داشتم و چون آزمایشی بود ماه اول بیمه نداشت. قرارداد از یک آذر تا یک دی بود ...
طبق قانون وزارت کار یک روز اشتغال به کار پس از پایان قرارداد به منزله تمدید خودکار قرار داد هست جدای از این بحث شما همچنان مشغول به کاری ولی حق و حقوقت رو دریافت نکردی
با اطمینان بهت میگم اگر شکایت کنی کلیه حقوقت رو دریافت میکنی اصلا نترس
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
طبق قانون وزارت کار یک روز اشتغال به کار پس از پایان قرارداد به منزله تمدید خودکار قرار داد ه ...
امیدوارم واقعا باعث بشه بده حقوقم رو. برای دوستم ماه اولش که آزمایشی بوده حتی قرارداد نبسته، الان اون حقوق دو ماهش و بیمه یه ماهش رو نداره. از این ورم باز 7 و 8 و 9 دی بدون قرارداد رفتیم سرکار
امیدوارم واقعا باعث بشه بده حقوقم رو. برای دوستم ماه اولش که آزمایشی بوده حتی قرارداد نبسته، الان او ...
دوستتم ببر
بذار کارفرما حالش جا بیاد
شما با ارزشترین دارایی یعنی وقت و عمرت رو برای کارت میذاری ندادن حقت ته بی انصافیه