الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ادما تو عصبانیت حرف واقعیو میزنن من جات بودم اسمون به زمینم میومد نمیرفتم اون خونه تهش ...
وات د فاز
❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏 🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات نه تنها کوچیک شده اند بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪 دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃
❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏 🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات نه تنها کوچیک شده اند بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪 دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃
دیگه هرکسی یه نظری داره نظر منم همینه وقتی سر دعوا میگن برو بیرون بهتر نیست اصلا نره؟
تن فروشی چی بود این وسط وقتی هزار تا راه برای مستقل شدن هست این حرفتون به نفع نر های فرصت طلبه بیشتر