2789

فکر کنم نه ملیون 

ولی اون روز تو اخبار بیست و سی یه زن و شوهر پرستار آورده بودن برای تقدیر که تو شرایط کرونا تو بیمارستان های کرونایی کار کردن و اونا گفتن دو تا با هم حقوقمون ۱۵ ملیون نمیشه 

فکر کنم نه ملیون  ولی اون روز تو اخبار بیست و سی یه زن و شوهر پرستار آورده بودن برای تقدیر که ...

با توجه به زحمتی که میکشن کمه حقوقشون ولی کلا اگه ۹ تومن باشه بد نیست  برای خانم

این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با توجه به زحمتی که میکشن کمه حقوقشون ولی کلا اگه ۹ تومن باشه بد نیست  برای خانم

والا پرستارها خیلی هم زحمت نمی‌کشن کارشون مثل بقیه است فقط شیفت شب دارن که اون هم خوب ۲۴ ساعت کار ۴۸ ساعت استراحن بعد هم کارهای سخت بیمار رو بهیار و کمک بهیارها انجام میدن 

به جامعه پرستاری بر نخوره ولی خوبه یه کم اخلاقشون رو با مریض بهتر کنن من به خاطر یه مشکلی یک هفته بیمارستان دولتی بستری بودم سر رفتار پرستارها هر روز گریه می کردم نه فقط من همه هم اتاقی هام آنقدر بد برخورد میکردن بعد از اون دیگه هیچ وقت نرفتم بیمارستان دولتی 

با توجه به زحمتی که میکشن کمه حقوقشون ولی کلا اگه ۹ تومن باشه بد نیست  برای خانم

9 میلیون بد نیست ؟ مثلا یه خانم چه شغل دیگه ای میتونه داشته با مدرکش بجز رشته های اینجوری باشه که اینقدر پول در بیاره ؟ بره مهندسی که تهش بیکار بشینه خونه یا منشی بشه با ماهی 2 تومن ؟ 

چون تحت فشار کاری ان کار چند تا پرستار رو یه پرستار انجام میده 

والا ما فشاری روشون نمی‌دیدم همش نشسته بودن بهیارهای بیچاره یک بند کار انجام میدن بعد برعکس پرستارها چقدر هم مهربونن اونها میخواستن بیان یه کار انجام بدن صد تا توهین میکردن همش هم نشسته بودن خوراکی میخوردن میگفتن میخندیدن

حقوقشون کمتر از پرستاره فکر کنم 

بستگی داره مثلا پسر عمو من معلمه ۱۲ میلیون میگیره

دکترا داره 

لیسانس هم فکر کنم ۷_۸ تومن 

این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...