2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این زودیا؟ مراحلش چیه؟

نه پنج شیش سال پیش 

باس بری اون درمانگاهی که انجام میدن یه سری تست انجام بدی که بهت بگن میتونی اصلا لیزیک کنی یا نه بعد هم وقت عمل بگیری و فلان

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

کجا استخدام شدی 😁

منم میخوام آزمون شرکت کنم ولی همش امروز و فردا میکنم.

لیزیک تا دوماه دیگ انجام میدم خودم نه برای استخدامی فکر نکنم چیز مهمی باشه ک بخوان گیر بدن ... برا لیزیک آزمایش نمیگیرن عکس چشم میگیرن و اگر با تشخیص پزشک شرایط داشته باشی لیزیک میکنن 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

کجا استخدام شدی 😁 منم میخوام آزمون شرکت کنم ولی همش امروز و فردا میکنم. لیزیک تا دوماه دیگ انجام ...

من نشدم، رفیقم یه اداره ای قبول شده. الان فقط مونده پزشکیش که بره دنبال کاراش، ناراحتیش از چشماشه.

من نشدم، رفیقم یه اداره ای قبول شده. الان فقط مونده پزشکیش که بره دنبال کاراش، ناراحتیش از چشماشه.

ن سخت نمیگیرن ... ادارات دولتی با اونهمه پیچوندن قبول میکنن اینا ک دیگه خصوصی هستن

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

عملش خيلي راحته، توي مطب انجام ميشه براي هرچشمي فوقش 10 دقيقه وقت بزارن اولش قطره براي بيجسي ميزنن ...

نه منظورم تستهاییه که واسه اینکه نشون بده، چشم طرف قابلیت لیزیک داره. انجام میدن. هست.