2777
2789
عنوان

به اینم میگن پدر ؟؟؟

134 بازدید | 15 پست

خانوما من دو تیکه طلا به پدرم دادم تو یه معامله پولش کم بود منم گفتم بیا بگیر اگه سود کرد معامله ات پولمو با نصف پولم سود بده الآنم سود کرده چند برابر پولم بعد میگه سودت رو نمی‌دم متنفرم از بدقولی حق دارم روانی بشم و دعوا راه بندازم و حقم رو تا قرون آخر بگیرم یا نهههه😐

روبه رشدم 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بابام برا کارش پول کم داشت گف طلاتو بده دادم گف کارم سود داشت برات میگیرم الا هر کابین درست کنن ۲۰ تومن بعد گفتم بابا طلامو برام بخر میگه شوهر کن بگو شوهرت برات بخره🙂💔۱۴ سالمه شوهر کنم اخهههه؟؟؟

کچی کوردم😍
خب وقتی پدرم لازم داشت ...ینی اشتباهه از پدرم سودشو بخوام ؟

وضع مالی پدرت چطوریه اگه خوب نیست گناه داره بزار دستش باشه بزنه به یه زخمی بعد خودتو لوس کن براش باهاش صحبت کن زور هیچ وقت جواب گو نیست

وضع مالی پدرت چطوریه اگه خوب نیست گناه داره بزار دستش باشه بزنه به یه زخمی بعد خودتو لوس کن براش باه ...

متاسفانع پدرم از اوناییه که فقط زور بلده با دعوا باید ازش بگیرم 🤦لعنت به آدم بی منطق 

روبه رشدم 🌱
متاسفانع پدرم از اوناییه که فقط زور بلده با دعوا باید ازش بگیرم 🤦لعنت به آدم بی منطق 

تو اول لوس بازی در بیار و باخندن اگه مسئله پیش نرفت بعد برو سراغ راه حل خودت 

من پیس بابام میشینم چرت و پرت میگم و میخندم یکمم از خوبیام میگم که مثلا امسال این درسو ماکسیمم کلاس شدم بعد پولو میکیرم وگرنه راحت که پول نمیدن 

سیاست دخترانه داشته باش گلم