2777
2789
عنوان

5.5 کیلو کاهش وزن توی یک ماه خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2871 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم💟 انشاالله به وزن ایده آل ات برسی شوهرمن ۹۵کیلوه کاش اونم وزنش پایین بیاد اونم اصلا وقت ...

خب ببین این دکتره میگه نوع غذا مشکلی نداره اندازش مهمه 

مثلا میگفت ۴ تا میوه خیلی کالری داره  فکرنکنین چون شام نخوردین رفتین میوه خوردین   خوشحال باشین

منظورم اینه  درسته غذاهاش رژیمیه و نون فقط صبح ها میخوره 

شاید اندازه وعده هاش خیلی زیاده

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫 
من ماه اول زیاد ضعف داشتم  هز لحظه که ضعفم میزد  سریع از خونه میزدم بیرون  برای پیاد ...

خیلی ممنونم عزیزم 

فقط دمنوش چه گیاهی؟

متاهل💍  شیرین ترین ثمره زندگیم فرزندم ❤️
یه چیز بگم برای پوست صورتت و کبدت هم خوبه شبها قبل از خواب یک لیوان آب ولرم بخور اگه معده درد نداری ...

من ترشی دوسدارم   همیشه میخورم  هز چند معدم داغونه و بعدش اذیت میشم

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫 
خب ببین این دکتره میگه نوع غذا مشکلی نداره اندازش مهمه  مثلا میگفت ۴ تا میوه خیلی کالری داره&n ...

اره عزیزم میدونم اینارو دقیقا

همسرمن ظهر هم بزور غذا میخوره چون سرش شلوغه مغازه داره میان وعده که اصلا نمیخوره ولی شبارو خیلی رعایت میکنه گوش میده به حرفم🤣🤣

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
خیلی ممنونم عزیزم  فقط دمنوش چه گیاهی؟

والا میگن  بهتره ی چیزای خاصی بخوری 

من من از پیش خودم  چایی شبز و زرشک که هر دوتاش میگن لاغر میکنه   میخورم  با یکم الاله  که بوی خوبی داره و چند تا دونه غنچه گل محمدی  هم ییوستو بهتر میکنه و هم ارامش بخشه 

مزه ی خوبی هم دارن

چایی سبز هم نیاز نیست بری از این گرون ها بخری  

من زفتم از عطاری نصف پلاستیک خریدم خیلی هم ارزون شد

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫 
اره عزیزم میدونم اینارو دقیقا همسرمن ظهر هم بزور غذا میخوره چون سرش شلوغه مغازه داره میان وعده که ا ...

اینجوری ک میگی  پس باید لاغر کنه 

در ضمن ۹۵ تا برای یه مرد خیلی نیست  قدش چقدره ؟؟

کاش شوهر من ۹۵ تا بود 🤣🤣

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫