2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درباره قیافمم بگم که  موهام کم پشت و نازکه ولی نرم و براقه  خیلی کم موج داره  ...

پس اولی خوبه

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       
اره اما به شرطی ک موهاش خشمل باشه من موهام خشگله ها اما کم پشته

بهشون برس پر پشت شن

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
چرا 😐

نمدونم والا از کودکی منو کچل میکردن و پسرونه میزدن موهامو (وی پدر و مادرش به موی کوتاه بسی زیاد علاقمندن)

بعد دیگه گذاشتم بلند بشه ها اماااا یه حسی بهم میگه بایدددد کوتاه کنی بایددد

♥️♥️ 
نمدونم والا از کودکی منو کچل میکردن و پسرونه میزدن موهامو (وی پدر و مادرش به موی کوتاه بسی زیاد علاق ...

منی که موهام رو کوتاه کردم و بابام برا تنبیه گوشیمو ازم برده بود 😑

i don't have a specific personality my behavior depends on yours.     INTJ🥷🏻