2777
2789
عنوان

مروتراپی مووو😭😭

95 بازدید | 11 پست

بچه ها من خیلی ادم زود رنجی ام و چون بهم میگن تو موهات کمه و فلان و بهمان خیلییی حالم بد میشههههه 

نمونش همین الاننننن 

دکترم رفتمممم محلول و قرص و شامپو و اینا داد اصلا فایده نداشت 

بنظرتون مزوتراپی جوابههه؟؟؟  

♥️♥️ 
دلیل ریزشت چبه؟

ازمایش دادم همه چی اوکی بود یکوچولو هم کم خونم ک قزص اهن میخورم 

دکتر گفت ارثیه در صورتی ک مادر بزرگام و اینا همه موها پرپشتتتت حتی بابام مامانمم بخاطر زایمان کم پشت شدن موهاش 

ولی دایی هام و عمو هام کچلن فک کنم ب اوتا رفتن😂😭

♥️♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش دادم همه چی اوکی بود یکوچولو هم کم خونم ک قزص اهن میخورم  دکتر گفت ارثیه در صورتی ک ماد ...

مو بیشتر ارثیه و به خونواده مادری میکشه...زیاد سخت نگیر اگه مشکلت فقط کم پشتیه و طاسی نیس...زینک پلاس بخور

🖤
مو بیشتر ارثیه و به خونواده مادری میکشه...زیاد سخت نگیر اگه مشکلت فقط کم پشتیه و طاسی نیس...زینک پلا ...

اره ی مدت بیخیالشون شدم اما بم میگن کمه موهات و اینا خیلی ناراحت میشم🥺🥺

♥️♥️ 
اره خودمم شنیدم باید هی بری  ولی مهم نیس فقط میخوام خوب بشه موهاممم

آره خوب میشه

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟