حلوالوزدماوند مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37180 عنوان سلام 137 بازدید | 8 پست کسی که راز تو دلش هس ایا عذاب میکشه؟ایا اگه رازشو باکسی درمیان بزاره دیگه عذاب نمیکشه؟خب اگه باادم مورداعتماد راز درمیان بزاره چی؟ یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم 1400/10/27 | 17:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
linda77 عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 14854 آخه اگه راز رو به کسی بگی که دیگه راز نیست. آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.
اردشیردرازدستمم عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6902 راز رو بگی دیگه راز نیسبه قول شاعر راز من شو نگهت میدارم من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
نی_نی_سایتی1 عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 2648 پیش خودت بذار که یه عمر تنت نلرزههیچ کسی جز اعضای خانواده قابل اعتماد نیست، به شوهرتم نگو
حلوالوزدماوند مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37180 راز رو بگی دیگه راز نیس به قول شاعر راز من شو نگهت میدارم اخه خیلی دارم اذیت میشم اگه به کسی راز بگم راحت میشم ولی خب اگه طرف مورد اعتمادنباشه بیشتراذیت میشم یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
حلوالوزدماوند مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37180 پیش خودت بذار که یه عمر تنت نلرزه هیچ کسی جز اعضای خانواده قابل اعتماد نیست، به شوهرتم نگو همسر ندارم یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
حلوالوزدماوند مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37180 پیش خودت بذار که یه عمر تنت نلرزه هیچ کسی جز اعضای خانواده قابل اعتماد نیست، به شوهرتم نگو ولی راست میگین واقعاً درسته چون اگه راز دلمو باکسی که مورد اعتمادنباشه درمیان بزارم اونوقت عواقب داره و خیلی بیشتر اذیت میشم یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
نی_نی_سایتی1 عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 2648 ولی راست میگین واقعاً درسته چون اگه راز دلمو باکسی که مورد اعتمادنباشه درمیان بزارم اون ... 🙋🙌
نی_نی_سایتی1 عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 2648 برو بالای آب بشین تعریف کن براش، بخدا بهتر از ادماست، تجربه کن سبک میشی، رودخونه مثلا