2777
2789
عنوان

شیر گرفتن از بچه

113 بازدید | 7 پست

لطفا تجربیاتونو بگین از شیر گرفتن بچه هاتون🥺دخترم بیست ماهشه

خیلی هم وابسته اس کلا فقط با شیر میخوابه در طول روز خیلی نمیخوره ولی وقتی میخواد بخوابه فقط با شیر میخوابه

میخوام حالا بگیرم ازش چیکار کنم چجوری شروع کنم

اگه میشه تجربیاتتونو بگید بهم

هرکاری کردم نشد آخر از عطاری (صبر زرد) گرفتم زدم به نوک سینم.اومد بخوره دید خییییلی بدمزس دیگه اصلا طرف سینم نیومد اسم شیرم نیاورد.بچه منم باید شیر میخورد تا میخابید.دیگه عادتش دادم دراز بکشه گوشی هم دادم دستش تو اینستا کارتون اینا میدید میخابید.شباهم اگه بیدار میشد آب یا آبمیوه میدادم میخورد میخابید.

۱۸ ماهش بود پسرم

صبر زرد خیلی خوبه واقعا همه جواب گرفتن ازش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تدریجی گرفتم کلی خوراکی خریدم گذاشتم خونه آبمیوه نی دار و پفک و چیپس و کلوچه و شکلات بعد اولش فقط میان وعده ها را حذف کردم بعد یک هفته برا خابش را خودم نشستم تو هال شوهرم برد بجه ام را توی اتاق روپاش گذاشت خوابوند بعد که خاب افتاد خودم رفتم پیشش یک هفته ای عادت کرد 

من تدریجی گرفتم کلی خوراکی خریدم گذاشتم خونه آبمیوه نی دار و پفک و چیپس و کلوچه و شکلات بعد اولش فقط ...

شب هم که  بیدار میشد بهانه میگرفت تو شیشه اش آب ریخته بودم اونو میخورد یا آبمیوه میدادم

بعد لج نمیکرد که چرا اینجوری شده و بهونه بگیره؟

چرا.یه هفته اول فقد لج میکنه همش باید سرشو گرم کنی بیرون زیاد ببرین یا یه اسباب بازی تازه بگیرین براش که هواسش پرت بشه یادش میره یه هفته ای.