2777
2789

امروز شوهرم خونه بود،صبح با سردرد بیدار شدم صبحونه خوردم یه روسری بستم به سرم اومدم تو اتاق خوابیدم بعد با یه بوی وحشتناکی بیدار شدم میبینم داره با این چسب های بزرگ که خیلی بوی بد و تندی داره درز پنجره رو میگیره سردردم دوبرابر شد...یه پتو برداشتم اومدم تو پذیرایی اومد تلویزیون رو روشن کرد گفتم میخوام بخوابم خاموشش کن خاموش کرد حالا یادش اومده بره وسایلاشو درست کنه الان دوساعته پشت در حیاط داره چکش میکوبه منم سرم داره میترکه..

چقدر آدم بی درک آخههه

حال روحی این کاربر مساعد نمی‌باشد..

حلاله

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂خندم گرفت عین بچها میره رو مخ حوصلش سر میره

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

😅😅احتمالا همسایه ما نیستین؟ساعت دو نصفه شب با پتک داشت دیوار خونه رو خراب میکرد

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |