2777
2789
هیچی باور نکرد فکر کرد دوستم دروغ میگه منم از خدام بود باور نکنه واقعا خجالت کشیدم و ناراحت شدم از د ...

ب دوستی نکشید پس...اون دوستت فازش چی ببود؟😐😐😐

وقتی همه دارن یه راهی رو میرن  بدون اون راه حتما راحت ترین راه بوده       که همه میتونن برن ، پس حتما اشتباهست                            چون هیچ چیز درستی راحت به دست نمیاد💙       اینجا ساکتم باشی فکراتو 🚫قضاوت🚫 میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقلا یه قیافه ای داشتم ک نگو با مانتو مشکی مدرسه  روسري  خالم از مدرسه رفته  بودم ...

😐😂😂مبارکه

وقتی همه دارن یه راهی رو میرن  بدون اون راه حتما راحت ترین راه بوده       که همه میتونن برن ، پس حتما اشتباهست                            چون هیچ چیز درستی راحت به دست نمیاد💙       اینجا ساکتم باشی فکراتو 🚫قضاوت🚫 میکنن
چی مبارکه من میخام تا آخر عمر ازدواج نکنم 🥺

فردا پس فردا تاپیک میزنی چحوری جلوگیری کنم😐😂

هیچی گفتش ك عاشق شدن خجالت ندارع و خوب کاری کردم بهش گفتم شاید اونم حس و علاقه  داشته باشه تو ا ...

😂😂ایشالا هر چی قسمته

نهههههه 🤢 من تا عشقم نیاد خواستگاری ازدواج نمیکنم  اونم ک تو این باغا نیس  پس باید مجر ...

عشقت کیه بلااا😂😂

هیچی گفتش ك عاشق شدن خجالت ندارع و خوب کاری کردم بهش گفتم شاید اونم حس و علاقه  داشته باشه تو ا ...

ولی خب من آروز داشتم یه دوست اینجوری داشتم اون بره بگه ماله منو😂