2777
2789

بچع ها من ی هفته خونه پدرم قهر بودم الان ی ده روزی میشه ک اومدم از اون موقع خواهرشوهرام باهام بدشدن و رابطشونو قطع کردن وهمش استوری تیکه دار میزارن حالا امروز مادرشوهرم خونمون بود خواهرشوهرم زنگ زد گفت شام تو با داداشم بیا فقط اسم شوهرمو اورد باز ب شوهرمم زنگ زد گفت بیا دیگه اینا الان رفتن واسه شام خونش خیلی ناراحت شدم ولی ب رو نیاوردم حتی شوهرمم ب احترامم نگفت نمیام الان چ رفتاری با شوهرم داشته باشم 

بگو نرو وگرنه هرچی دیدی از چشم خودت دیدی.

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خواهر شوهرت بی تربیت هست 

مادر شوهرت هم اگه عاقل بود بهش باید میگفت 

شوهرت هم که متاسفانه ! 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
ینی بدون تو شام‌رفت خونه خاهرش؟؟؟ وقتی نمیخای طلاق بگیری خونه رو‌ترک نکن فقط خودتو مسخره کل فامیل ...

اره عزیزم من واسع تفریحی رفتم خونه پدرم اونجا بحثمون شد منم ی هفته موندم ایناهم همجارو پر کردن ک من واسه قهر رفتم الان چ کنم چ رفتاری داشته باشم ک باز دعوا نشه

عجب شوهری داری زنگ بزن بگو بیا یا من میرم .حرصم گرفت از این شوهر بچه ننت😤

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

بعدم شوهرشو فرستاد دنبالشون شوهرمم رفت با اینکه مریضه نباید از جاش تکون بخوره ولی رفت

خوب مریضی اش فقط برای خونه هست که تکون نخوره 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود