بچع ها من ی هفته خونه پدرم قهر بودم الان ی ده روزی میشه ک اومدم از اون موقع خواهرشوهرام باهام بدشدن و رابطشونو قطع کردن وهمش استوری تیکه دار میزارن حالا امروز مادرشوهرم خونمون بود خواهرشوهرم زنگ زد گفت شام تو با داداشم بیا فقط اسم شوهرمو اورد باز ب شوهرمم زنگ زد گفت بیا دیگه اینا الان رفتن واسه شام خونش خیلی ناراحت شدم ولی ب رو نیاوردم حتی شوهرمم ب احترامم نگفت نمیام الان چ رفتاری با شوهرم داشته باشم
♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️
ینی بدون تو شامرفت خونه خاهرش؟؟؟ وقتی نمیخای طلاق بگیری خونه روترک نکن فقط خودتو مسخره کل فامیل ...
اره عزیزم من واسع تفریحی رفتم خونه پدرم اونجا بحثمون شد منم ی هفته موندم ایناهم همجارو پر کردن ک من واسه قهر رفتم الان چ کنم چ رفتاری داشته باشم ک باز دعوا نشه
عجب شوهری داری زنگ بزن بگو بیا یا من میرم .حرصم گرفت از این شوهر بچه ننت😤
امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️
خواهرشوهر اختیار خونه و مهموناشو داره ولی شوهرت نباید میرفت.کاملا حق داری ناراحت باشی.ولی چون تازه از قهر اومدی گیر نده دعواتون نشه بعدا که حالش خوب بود اعتراض کن