2777
2789

سلام خدمت دوستان من یه مادرم که وقت اینکه یه شغل بیرون از خونه داشته باشم رو ندارم بنابراین به دنبال یک کار آسون و در منزل بودم و خداروشکر پیداکردم میخوام کسایی که مثل خودم به شغل پاره وقت و درمنزل نیازدارن رو راهنمایی کنم اومدم که به شما یه شغل کلیکی معرفی کنم یک سایت کاملا معتبر که از کافی نتیا هم بپرسین میگن که کاملا واقعی هست این سایت. ممکنه الان خیلیا بگین به فکر خودتی و خودت میخوای سود کنی من میخوام این سود دو طرفه باشه هم به شما هم درصدی هم به خودم. اگه میخواین و منو همراهی میکنین لینک رو بفرستم و کامل توضیح بدم 

خب بگو

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایتای کلیکی چرته داداشم بعد 4 ماه کلیک 5 تمن کلیک کرد بلاکش کردن

برای تو برای چشمهایت برای من برای درد هایم برای ما برای اینهمه تنهایی ایکاش خدا کاری کند😔          عضو گروه رز آبی ورن فعلی ۷۰ وزن هدف ۶۰ شروع چالش  ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰  کاربری دست دونفره

ببینین دوستان من تا الان برداشت داشتم ازاین سایت و دوست عزیزی که گفتین داداشتون بلاک شدن درست میگین اگه در روز بیش از اندازه لایک و فالوکنی بلاک میشی اما برای اینکه بلاک نشی بعد از فالو کردن باید دوتااز پست ها رو لایک کرد ازاین طریق دیگه بلاک نمیشی

خب توضیح میدم. من یک لینک میفرستم وارد لینک که شدین ایمیل و رمز عبور و تکراررمز عبور رو میزنین. این سایت سایتی هست که شما افرادی که سایت معرفی میکنه رو فالو لایک میکنین و به شما روبل میده. خب اول این که شما باید اینستا گرام داشته باشید حداقل دوازده نفر رو فالو کرده باشین و دوازده نفر هم شما رو فالو کرده باشن دوازده عکس از یک زن، مرد پست بذارین. 

خب توضیح میدم. من یک لینک میفرستم وارد لینک که شدین ایمیل و رمز عبور و تکراررمز عبور رو میزنین. این ...

عزیزم خیر ببینی میشه منو راهنمایی کنی 

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 

زهرسکوت

سلام من کامل توضیح میدم که متوجه بشید اول اینوبگم که من یه زن خانه دار که خیلی دنبال کار گشتم که این سایت روپیداکردم این سایت اول اینستاگرام میخواد که شما دیگران رو لایک فالو میکنید وبه شما پاداش داده میشه یعنی اون افردا لایک و فالو میخرن وارد سایت میشیدمیزنین signup ایمیلتون رو میزنید ویک رمز عبور که با حروف واعداد خارجی وارد میکنین و تکراررمز عبور اگه از گوگل کروم وارد سایت بشید ترجمه داره کارتون راحته https://getlike.io/?ref=1578475

https://getlike.io/?ref=1578475

زهرسکوت

بعد ازاینکه کامل وارد سایت شدین دیگه راحته برای جیمیل شما یک رمز میاد اونو وارد میکنید. ونام کاربری اینستاگرامتون رو میزنید. وشرایط اینستاگرام شما دوازده عکس فیک از یک شخص یا زن بامرد میتونی بذاری از گوگل عکس بگیر. ۲.دوازده نفر رو فالو کرده باشی دوازده دنبال کننده هم داشته باشی