2777
2789
عنوان

هیچوقت هیچکس بهم نگفت

446 بازدید | 32 پست

هیچوقت هیچکس بهم نگفت که قراره زندگی متاهلی همچین اعصاب خوردی هایی داشته باشه . واقعا خسته شدم . هرچی میگم شوهرم نقطه مقابلمه . همش باهام مخالفه . وقتی اعتراض میکنم غر میزنم بهش میگه (( منو میخوای یا نه؟؟؟)) یا میگه منو دوسداریییی یا نه . میگم دوستت دارم دیگه پس چی میگه عزیزم اذیت نکن دیگ ... به همین راحتی موضوع مالیده میشه میره پی کارش 😑😑الان یکساله روز و شب خونست .. فکر کنم خرج زندگیمونو از سود پول میگذرونه . روز و شب دارم باهاش کله میزنم .. دیگه فراریم ازش ..

حتی نمیذاره برم خونه مامانم . اگرم بخوام برم اخم میکنه حرف نمیزنه ‌ قهر میکنه ..‌ هووووف خستم خستههههه 

و چه كسی ميداند من هر بار كدام تكه از خودم را كشتم تا آرام ، موقر و فروتن جلوه كنم؟

وای مرد تو خونه مصیبته

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ادم درستش باشی انقدر اعصاب خوردی نداره

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!
اختلاف سنی تون چن ساله

۱۴ سال😭😭😭 من ۲۱ سالمه... الان خیلی پشیمونم ازین همه اختلاف

و چه كسی ميداند من هر بار كدام تكه از خودم را كشتم تا آرام ، موقر و فروتن جلوه كنم؟
با ادم درستش باشی انقدر اعصاب خوردی نداره

اره واقعا درسته ....فکر کنم همه درگیری هامون بخاطر فرق شخصیتیمونه

خب بخاطر اختلاف سنی تونه حالا که ازدواج کردی نمیشه سر چیزای الکی جدا سید سر چی اختلاف دارید

سر خیلی چیزای کوچیک که روی هم جمع میشه ..

مثلا بهش میگم میخام فلان فیلمو ببینم مخالفه ..‌ وقتیم همش خونس خب من برا خودم ازادی ندارم .

یا همششششش گوشی دستشه . 

الانم بهش گفتم بریم بیرون برف اومده . میگه بریم چیکار هوا یخه .

پریروز گفتم بریم خونه مامانم شام گف نه من بیام چیکار . توهم تازه رفتی براچی میری هی زود به زود مگه پدر مادرت پیرن که انقدر میخوای بری بهشون سر بزنی ... 

کلا یچیزای مسخره ای موضوع دعوامونه .. ولی وقتی داری با ینفر ۲۴ ساعت میگذرونی همین چیزای مسخره و کوچیک برام مهم میشه

اگه یکارو تو خونه درست انجام ندم یا خرابکاری بشه سرم غرررر میزنه مسخرم میکنه . 

حالا من مجردم  میگم کی بشه با یه ادم درست حسابی ازدواج کنم ؟؟ خواستگار سنتی هم اخلاقش خوشم نی ...

ازدواج سنتی خیلی بده . ازدواج فکر عاشقانه و از روی شناخت

سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. 

https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs