2777
2789
عنوان

چنین خواستگاری مورد خوبیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم قبول نمیکنم. ۱۵ سال اختلاف سن زیاده ولی خودت به شرایطتت نگاه کن، اگه ممکنه کیس بهتری نداشته ...

ن اتفاقا مردا دیرتر بالغ میشن و می‌فهمن ما زنا رو سنش زیاد نیس ک مشکل باشه 

حتما با ی مشاور صحبت کن عزیزم 

سنتون یکم انگار بهم نمیخ.ره 

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤

اقا ۴۰ سالشه واقعا چطوری با یه دختر ۲۴ ساله میخواد ازدواج کنه. این مردایی که سنشون بالاست و بچه میگیرن رو اصلا حس خوبی بهشون ندارم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

اختلاف سنی زیاده، میتونه مشکل ساز بشه 

بعدم پول که همه چیز نیست، بقیه جوانب رو هم در نظر بگیر

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

چرا تا الان ازدواج نکرده؟ معشوقه ای یعنی نداشته اییییینهمه سال؟ 

اگر برات این و اختلاف سن ۱۵ ساله ( که ده سال دیگه باید براش فکر چکاپ و دکتر و ... باشی) مهم نیس که مبارکه.

اها زوووودم باید بچه بیاری احتمالا 🙄

ن اتفاقا مردا دیرتر بالغ میشن و می‌فهمن ما زنا رو سنش زیاد نیس ک مشکل باشه 

عزیزم در واقعیت این نیست. ۱۵ سال اختلاف نزدیک یک نسل اختلافه. مثلا پدر خود من ۱۹ یا ۲۰ سالگی ازدواج کرده. معلومه دنیاهامون متفاوته

تا ۵ سال میتونه نرمال باشه. بیشتر از این دیگه زن باید همش کوتاه بیاد که زندگی تلخ نشه.

حواست باشه کلاه سرت نره. از اون پولایی که داره، چی به تو میرسه؟! در ازاش داری جوانیتو میدی ها

به اینم توجه کن 

وقتی اون آقا ۵۰ ساله شده تو  تازه ۳۵ هستی

هرچی سن هم بره بالا اختلاف سنیتون خودشو بیشتر نشون میده

پسرخاله  شوهرم بااین اختلاف سن امروز عقدشون بود سنتیم ازدواج کردن 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب