2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مثبته. باز بده دکتر برات تیتر بتا بنویسه. همین الان برو پیجی که میفرستم بگو برات بنویسه فردا ...

مرسی عزیزم ولی ازاد نمیشه؟

❤️خدا❤️ ❤️متاهل 👩‍❤️‍💋‍👨❤️

استارتر مبارکه مثبته حتما که نباید دوتاخط عین هم همرنگ باشن یکی پررنگ و یکی کمرنگ یا حتی کمرنگ هم نه حتی هاله بندازه بازم مثبته 

زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***
استارتر مبارکه مثبته حتما که نباید دوتاخط عین هم همرنگ باشن یکی پررنگ و یکی کمرنگ یا حتی کمرنگ هم نه ...

مرسی عزیزم

نه گلم حتما باید دکتر دستور نوشته باشه. حالا چه بیمه باشی چه نباشی باید دکتر درخواست بده.

نه من دیروز رفتم آزاد حساب شد صد تومن شد تیتر بتا انجام دادم نیازی به نسخه نیست

نه من دیروز رفتم آزاد حساب شد صد تومن شد تیتر بتا انجام دادم نیازی به نسخه نیست

عزیزم شما اگه سر در میاری میشه راهنمایی کنی عکس ازمایشمو گذاشتم