2777
2789
من خودم ترجیحم پسرای ۲۸تا ۳۰هست خودم ۲۵ اما سن دلیلی نیست کسی و براش رد کنم البته خواستگار سنتی باش ...

خیلیا اینجوری  با اختلاف سنی زیاد ازدواج میکنن نمیدونم من تو مخم نمیگنجه😂 من کلا خیلی رو معیارام سخت گیرم شاید برا این باشه مثلا ی نفر از هر لحاظم اوکی باشه با ۱۰ سال اختلاف میگم نه نمیشه. نمیدونم البته طرز فکرم مهم ولی بنظرم یجاهای مشکل میشه

ببین یه اقایی بود خوشتیپپپپ همهچی تموم پزشک و خب۱۴سال بزرگتر وسژگی های خوبش باعث شد اجازه شناخت بدم ...

😂😂 اخه الان ک جوونی ب نظرم مهم نیس سن بگذره مثلا دختره تازه ۲۰ اوج جوانی طرف ۳۰ گذشته زندگیش ثبات داره شاید بچع بخاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست خودم ۳۰بود ولی من براش بچه بودم همسن ترجیح میداد ولی همش دنبال بازی و بی تعهدی و ...اینا بود و متاسفانه نتیجه نداد🥺

مثلا
یکی از دوستام ۲۵سالشه شوهرش ولی خیلی اقاست و یک زندگی و میچرخونه🤭

دوست دیگم همسنن میگه خیلی خوش میگذره پایه همیم عین رفیقن ولی جنگ و دعوا و. ناسازگاریشون زیاده

دوست دیگم ۶-۷سال اختلاف دارن مرده خیلی مراعاتش و میکنه و کوتاه میاد برا بچه بازیاش😂خوبن

دوست خودم ۳۰بود ولی من براش بچه بودم همسن ترجیح میداد ولی همش دنبال بازی و بی تعهدی و ...اینا بود و ...

من خودم با یکی دوستم تقریبا دو سال اختلاف سنی داریم ولی خب از نظر عقلی میشه گفت مثلا بیشتر از ۲۲ میخوره بهش دعوا داریم ولی خب زیاد ب سن بستگی نداره ولی راضیم 

😂😂 اخه الان ک جوونی ب نظرم مهم نیس سن بگذره مثلا دختره تازه ۲۰ اوج جوانی طرف ۳۰ گذشته زندگیش ...

خب من خودم چون ضد بچه ام
و بنظرم بچه اوردن توی این موقعیت اشتباه محضه
و تمام سعی ام اینه هیچوقت مادر. نشم
برام اکی عه!!!
ببین خب اونم شرایطش خاص بود موقعیت اجتماعی ثروت ظاهر عالی...منتها شعور نداشت😂😂🤭🤭اگه داشت ارزشش و داشت

خب من خودم چون ضد بچه ام و بنظرم بچه اوردن توی این موقعیت اشتباه محضه و تمام سعی ام اینه هیچوقت ماد ...

وافعا دمت گرم که اخلاق اولویتت خیلی ها واقعا فقط ب پول فکر میکنن درسته پول مهم ولی اخلاق نباشه زهرمارت مبشه

به نطر خودم به اهداف دو طرف و در نهایت طرز فکرشون ربط داره دیگ خیلیام چون سن بالاها خب به هر حال از ...

دقیقاااا
من یک دختر کاملا مستقلم و خداروشکر درامدم خوبه
ولی بازم ترجیحم پارتنریه که درامد بهتر. داشته باشه
که در کنار هم زندگی قشنگتری و بسازیم و خب یک پسره ۳۵ساله با وضع مالی خوب و جایگاه اجتماعی و ترجیح میدم تا کوچکتر 

دقیقاااا من یک دختر کاملا مستقلم و خداروشکر درامدم خوبه ولی بازم ترجیحم پارتنریه که درامد بهتر. داش ...

اره دیگ در نهایت اون سازش مهم کلا این چیزا رو نمیشه نسخه کلی پیچید

البته اخلاق واقعا مهمه بعد ببین پولداری خوبه که خرج کنه احترام بزاره نمیدونم چرا هر پسری به من رسید ...

وااای اینجوری خیلی بده طرف نداشتع باشه حداقل ادم انتظار نداره ولی خب من خودم سعی میکنم خودم مستقل بلشم کلا پول گرفتن از پدر و همسر و اینا خیلی برام سخته اینکه بگم اره به من پول بده بیشتر با این وضع جامعه و طلاق و اینا ارامش مهم برام

وااای اینجوری خیلی بده طرف نداشتع باشه حداقل ادم انتظار نداره ولی خب من خودم سعی میکنم خودم مستقل بل ...

دقیقااااا
من با خونوادم پولی از پدر نمیگیرم
ولی به اندازه ای که انتظار درامد خوب و خرج کردن دارم خودمم دارم تلاش میکنم و خوب برا خودم خرج میکنم!!!
پس یکی باید بیاد. که بشه باش شریک بشی این درامدو دوبرابر کنی نه کمک خرج باشی🤭