الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین واقعا مهم نیست بستگی به درک و شعور طرفین داره من پسر ۳۷ساله دیدم بام مثل بچه ها رفتار کرده ،پسر ۲۵ساله دیدم همسن خودم خیلییییی مرد بوده ، و همچنین برعکس!
برای خودت قانون و قاعده نزار توی هرسنی به خودت اجازه ی شناخت بده چه دوست پسر چه خواستگار
من خودم ترجیحم پسرای ۲۸تا ۳۰هست خودم ۲۵ اما سن دلیلی نیست کسی و براش رد کنم البته خواستگار سنتی باشه رد میکنم اگر بیشتر ده سال باشه رسما اومده بچه ببره 😂ولی مقوله دوستی تجربه ی خوبی میتونه باشه و اگه احساسی بوجود بیاد جدی تر شه
اها 😂 من خودم تو مخم نمیگنجه اختلاف سنی بالا مثلا ۸ب بالا حس میکنم اصن درک نمیکنیم همو😂
ببین یه اقایی بود خوشتیپپپپ همهچی تموم پزشک و خب۱۴سال بزرگتر وسژگی های خوبش باعث شد اجازه شناخت بدم ولی رفتارایی نشون داد که بعد دوهفته جوابش و ندادم دیگه انگار ۲۳سالش بود🥲🥲🥲