2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلاف کمتر از دو سال خیلی بده چونکه معمولا مردا از لحاظ عقلی از خانوما کوچیکترن و رسما ی بچه دستته ک باید ادبش کنی

اختلاف سنی بالای ۱۰ سال هم خیلی بده چونکه تو دوتا دوره زمانی مختلف بزرگ شدین و دچار اختلاف فرهنگی میشین

ببین واقعا مهم نیست بستگی به درک و شعور طرفین داره
من پسر ۳۷ساله دیدم بام مثل بچه ها رفتار کرده ،پسر ۲۵ساله دیدم همسن خودم خیلییییی مرد بوده ، و همچنین برعکس!

برای خودت قانون و قاعده نزار توی هرسنی به خودت اجازه ی شناخت بده چه دوست پسر چه خواستگار 

من خودم ترجیحم پسرای ۲۸تا ۳۰هست خودم ۲۵
اما سن دلیلی نیست کسی و براش رد کنم
البته خواستگار سنتی باشه رد میکنم اگر بیشتر ده سال باشه رسما اومده بچه ببره 😂ولی مقوله دوستی تجربه ی خوبی میتونه باشه و اگه احساسی بوجود بیاد جدی تر شه

اها 😂 من خودم تو مخم نمیگنجه اختلاف سنی بالا مثلا ۸ب بالا حس میکنم اصن درک نمیکنیم همو😂

ببین یه اقایی بود خوشتیپپپپ همهچی تموم پزشک و خب۱۴سال بزرگتر وسژگی های خوبش باعث شد اجازه شناخت بدم ولی رفتارایی نشون داد که بعد دوهفته جوابش و ندادم دیگه انگار ۲۳سالش بود🥲🥲🥲