2777
2789

هم اینجا و هم تو دنیای واقعی بارها و بارها با زوج‌هایی برخورد کردم که دچار مشکلات جدی هستن. ولی با این حال بچه‌دار میشن. مگه نه اینکه بچه به خانه و خانواده‌ای آروم و با محبت نیاز داره. پس چرا وقتی شرایط محیا نیست بچه‌دار میشن؟جالبه که یکسری از زوج‌ها از دوران نامزدی یا بعد از عقد متوجه مشکلات جدی زندگیشون شدن. ولی باز هم بچه میارن. انگار بچه‌دار شدن وظیفه‌ای هست که باید انجام بدن. غرق در مشکلات شخصی و زناشویی و اقتصادی و اختلاف نظرهای فرهنگی و عقیدتی و.... ولی بازم بچه رو میارن.

خیلی جالبه که با این شرایط بچه‌دار میشن و بعد از بی‌خیالی و درک نشدن توسط همسر می‌نالن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كمبود اطلاعات ...فقر فرهنگي...نبود اموزش درست حسابي...رسم و رسومات مزخرف...

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

عدم از استفاده از ....  

خودتون متوجه بشید چون کاربریمو میخوام    

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

افکار قدیمی که مثلا تو زندگی ریشه کنن یا برای بقای نسل😶

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
سوال منم هست

آخه حتی زوج‌هایی که به طور کلی با هم تفاهم دارن. انسان‌هایی منطقی و وفادار به زندگی هم هستن. ولی هنوز نتونستن سر یکسری مسائل روزمره زندگی به توافق برسن و همیشه یکسری بحث‌های تکراری دارن. حتی اون زوج‌ها هم نمیگن اول یکسری مشکلاتمون رو مرتفع کنیم و بعد بچه‌دار شیم.

به نظرشون بچه‌ داشتن و جلوی اون بحث کردن راحت‌تر از بچه نداشتن و رفع کردن مشکلاته. 

چون توي مشاوره قبل ازدواج همه چيز ميگن جز مسائل اين مدلي

بابا اموزش رابطه جنسي ب چ درد ميخوره قبل ازدواج؟؟؟الان جوونا استاد تر از همه هستن

بشينيد يكم اينارو ياد بديد

بگيد اگه شما دوتا چغندر بعد ازدواج باهم ب مشكل خورديد به هيچ عنوان قبل حل مشكلتون بچه دار نشيد بچه چيزي رو درست نميكنه😡😑😑😑😑

چون یه جمله و عقیده مسخره دارن که 

پچه بیاد سر عقل میاد یا بچه روزیشو با خودش میارع  و این اصلا اینطوری نیست

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂