2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همین چند روز پیش خیلی دنبال راهی گشتم که بخوام پیش همسرم برم چون تو دوتا استان جدا هستیم به هر دری زدم اما نشد که نشد و این شد که امشب اولین تولدی که باید کنار هم می‌بودیم کنار هم نیستیم 🥺🥺

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
هیچی . امضام فقط :(

نه اتفاقا کارکنی خیلی خوبه چی گفتن مگه من یه مدت با شرایط نازایی کار میکردم خیلی حالم بدبود اون دوران ولی واقعاسرکار خیلی خوب بود سرم گرم بود

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
نه اتفاقا کارکنی خیلی خوبه چی گفتن مگه من یه مدت با شرایط نازایی کار میکردم خیلی حالم بدبود اون دورا ...

هیچی . میگفتن پولامونو اوردیم تو زندگی مشترک تنهایی خرج نکردیم برای خودمون دل خودمون . و الانم مشت مشت قرص اعصاب میخورن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بعدش چیشد؟

بعدش شب شد اومدم خونش الانم یکسالی میشه تو خونشم😊

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
همین چند روز پیش خیلی دنبال راهی گشتم که بخوام پیش همسرم برم چون تو دوتا استان جدا هستیم به هر دری ز ...

میدونی

الان داری اذیت میشی

ناراحتی

که چرا ازش دوری

چرا پیشت نیست

اما یادت باشه این بهترین امتحان دو عاشق

خدانکنه روزی بیاد و تنها خواستت این باشه که دیگه هیچوقت نبینیش....😭😭😭😭💔

رو ی نیاد که قلبت بخوادش اما عقلت نه...

هیچی . میگفتن پولامونو اوردیم تو زندگی مشترک تنهایی خرج نکردیم برای خودمون دل خودمون . و الانم مشت م ...

خب منم همین کارو کردم هب زندگی مشترک همینه دیگه خب ما باهم کارمیکردیم و تونستیم به هدفهامون برسیم.

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز