2821
2789
عنوان

بازحال دلم خرابه😭😭😭😭

153 بازدید | 9 پست

اصلانمیتونم باشوهرم کناربیام پوسیدم به خدا خانوادمم اصلا حمایتم نمیکنن که جدا شم 😭بچمم کوچیکه ۱۵ ماهشه 😢ای خداپس من چیکارکنم اخه 😭😭😭😭😭

دقیقا مث من🥺💔،ولی من بچه ندارم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش تا بچه نداری جداشی 😔با بچه خیلی خیلی سخت تره

نزاشتن😭🥺بعد بیست روز ک خونه پدرم بودم برم گردوندن،دلم پیخاد بمیرم اینجا جهنمه برام

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
نزاشتن😭🥺بعد بیست روز ک خونه پدرم بودم برم گردوندن،دلم پیخاد بمیرم اینجا جهنمه برام

باتمام وجوددرکت میکنم😭😭😭خیلی حس بدیه که بری خونه بابات اونجا هم بارفتاراشون بفهمونن که اضافی هستی 😔منم خیلی درموندم پشتم خالیه 😔حالم خیلی بده 

باتمام وجوددرکت میکنم😭😭😭خیلی حس بدیه که بری خونه بابات اونجا هم بارفتاراشون بفهمونن که اضافی هستی ...

دقیقا سه روزه میگم خانوادم منو نخواستن اگه میخاست بابام طلاقمو میگرفت😭😭💔

دقیقا سه روزه میگم خانوادم منو نخواستن اگه میخاست بابام طلاقمو میگرفت😭😭💔

چی بگم خواهر منم تا اسم طلاقو میارم بابام هیچی نشده کلی حرف بارم میکنه جوری که پشیمون میشم میگمخونه شوهرم بهتره وقتی هم میام خونه شوهرم یه کارایی میکنه وحرفایی میزنه که میخوام فقط فرار کنم😔😔حالا حال اونایی که معتادمیشن یا از خونه فرارمیکنن رو میفهمم واقعا بعضی وقتا آدم حالت جنون بهش دست میده از دست اینا

چی بگم خواهر منم تا اسم طلاقو میارم بابام هیچی نشده کلی حرف بارم میکنه جوری که پشیمون میشم میگمخونه ...

واقعا منم میخاستم فرار کنم

بابام و مامانم اینقدر غر میزنن ک آدم دوست داره پاشه فرار کنه

کاش ماهم شانس داشتیم

ایشاالله مشکلت حل شه خواهر

من ک دیگه ب کل ناامیدم😔💔

واقعا منم میخاستم فرار کنم بابام و مامانم اینقدر غر میزنن ک آدم دوست داره پاشه فرار کنه کاش ماهم ش ...

انشالله عزیزم انشالله مشکل شمام حل شه وبه آرامش برسی 😔😔قسمت مام این بوده دیگه کاش حداقل آخرش خوب شه

انشالله عزیزم انشالله مشکل شمام حل شه وبه آرامش برسی 😔😔قسمت مام این بوده دیگه کاش حداقل آخرش خوب ش ...

ایشااله ک آخرش خوشه❣🥀