2777
2789
عنوان

خواهش میکنم💔

82 بازدید | 12 پست

خواهش میکنم دلی برام صلوات بگید تابارداربشم و دیگه سقط نشه😔وتعدادشوبگید میخوام دلگرم بشم ب دعاهاتون

بخدا من ادم بدی نیستم نمیدونم چرا خدا دوبار بچهامو گرف 

من ک تاجایی ک ب مغزتون میرسه دعاکردم نذر کردم چله گرفتم بارها و بارها،انگار خدا نمیشنوه

توروخدا شما خواهرا برام دعاکنید من حتم دارم دعای شما مستجاب میشه درحقم

بخدا شدم مرده متحرک شادی اززندگیم رفته بخدا راست میگم

التماس دعا💔

ابشالله حاجت روا بشید 

زود زود

تو مثل رقص گل سرخی رو باد💫 من مثل خارم رو شاخهه اونم زیاد زیاد🥀 خب بچها من همون جنگول فنگولم این کاربری جدیدمه که شدم خاهر جنگول فنگول😊 جنگ ستیز باشی به جای مرد ستیزو و زن ستیر🤗یه نکته دیگه که حضور هرکی تو سایت به خودش مربوطه و به شما ربطی نداره.راااستیییی یه کاربر هست تو سایت که همیشه چکم میکنه میخام براش اینجا تو امضام یه پیام بزارم:ببین عزیزم شاید ازت دلگیر بودم ولی بیخیال تو بی ارزش تر از اونچه که فکر میکنمی و این عقده های توعه و من نمیدونم تو زندگیت چه بلایی به سرت اومده که اینطور شدی ولی خدا کمکت کنه شفا پیدا کنی از لحاظ عقلی.و اینکه صد در صد خودت بیش از همه در عذابی پس دلم خیلی برات میسوزه ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نیتت ۵ مرتبه صلوات فرستادم عزیزم🌸حاجت روا بشی انشاالله 🙏

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚