2777
2789
عنوان

مشاورا بیان

84 بازدید | 12 پست

چند وقته حس میکنم هیچی تو این دنیا برام ارزش نداره. شغلم پرستاری و خودم رفتم سراغش ولی فقط به خاطر بازار کارش بود و هیچ علاقه ای بهش ندارم. میخوام شروع کنم روانشناسی بخونم نظرتون چیه؟ حس میکنم چیزیه که بهش علاقه دارم... نظرتون چیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وآاآاای روانشناسی عالیههههههههه . الان تو دنیا ۴ تا رشته هستن که رو مرز های علمن: هوافضا  علوم شناختی  بیوتکنولوژی نانو تکنولوژی . ولی اگه روانشناسی می خونی از این روانشناس روشن فکر ها باش که به لایه های روان انسان ها آگاهن و دانشمندن.  متاسفانه روانشناسی خیلی بهش اجحاف شده و همه جا پر شده از این روانشناس زرد اینستاگرامی ها که از روانشناسی فقط دو تا جمله بلدن: کات کن ، طلاق بگیر    

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

عزیزم میشه ساعت کاریتو بدونم؟ کلا چند ساعت کار میکنی

من هنوز ترم 8 پرستاریام و هنوز تو یه کلینیک خصوصی کار میکنم. وارد بیمارستان نشدم ولی خب از اول درس نخوندم هر وقتم کتاب گذاشتم جلوم بغضم گرفته. دوسش ندارم 

از این ک ب کسی دلداری بدی خوشت میاد؟ اگه واقعا علاقه داری برو دنبال علاقت

روانشناسی رو از نقطه نظر اینکه خیلی میتونی تیز باشی و طرف دهنشو باز کرد بفهمی چند چنده باهات خیلی دوست دارم. دنیای جالبیه

چون پدرم فقط اجازه می‌داد شغل دولتی داشته باشم و راه دیگه ای به نظرم نرسید 

عزیزم خیلیا هستن که در کنار کارشون دوباره کنکور میدن اگه فکر میکنی پرستاری و محیط بیمارستان با روحیاتت سازگار نیست حتما دنبال چیزی که میخوای برو