2777
2789
عنوان

یعنی شوهرم دوسم نداره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2677 بازدید | 161 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چند روز تو اصلا طرفش نرو و حرفای عاشقانه نزن ولی حسابی به خودت و زندگی برس غذا هم خوب بپز .جلوش ا ...

خیلی ازاین کارا کردم عوض نشده و اهمیتی نمیده 

الانم استراحت مطلقم و خونه مامانم میمونم

پسره

پسر پشت مادره حمایتش میکنه ان شاءالله که وقتی به دنیا اومد شوهرت برات ارزش قائل بشه و  مشکلاتت حل بشه نذر کن ب نیت امام زمان زیارت عاشورا بخون ان شاءالله که حاجت میگیری گلم

ندا

اره خودش خواست 

دوست داره ولی سرده

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    
امروز سالگرد عقدمون بود اصلا یادش نبود  من خونه مامانم استراحت مطلقم

بگردم ، وقتی میدونی اینطوره خودت رو ناراحت نکن استراحت مطلق و حاملگی باعث میشه اعصاب و روانت هم بریزه. استراحت مطلق بودم میدونم چقدر اعصاب خوردی داره

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
پسره

ببین مردا عاشق اینند یکی رو به سختی بدست بیارند درسته ظاهرشون چیز دیگه ای نشون میده ولی اگه همیشه تو بری سمتش و تو ناز بکشی و...دیگه واسش جذاب نیستی و واست تلاشی نمیکنه حتی موقع رابطه ها .بزا. انقدر تشنت بشه بعد سیرابش کن.ولی کنارش به خودت اهمیت بده به ظاهر .خندیدن ها .بخندونش .جوری باش که وقتی خونه تنها شد خونه هم از اینکه تو نیستی دلگیر بشه