2777
2789
عنوان

یعنی شوهرم دوسم نداره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2677 بازدید | 161 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=222907138]خداکنه بچم همه چیزو عوض ان شاءالله  بچه خیلی بامزه روی لب همه لبخند میاره پسرا از بچگی شیطون هستن ولی مثلا یکی ی چی ب مامانشون بگه خون میکنن از همون بچگی مامانین

ندا

چیزی براش نخریده ولی خیلی دوسش داره

خب گلم بهش بگو مثلا بگو برو توپ بخر .یا وسایل بهداشتی بچه .اون نمیدونه ولی تو یادش بده .منم استراحت مطلق بودم و شوهرم روزا میومد خونه مامانم.شکمتو نشونش بده .حرکات بچه .بگو نازش کن نینی مون رو.بگو واست روغن بچه بگیره ماساژت بده .تو ازش بخواه .

خب گلم بهش بگو مثلا بگو برو توپ بخر .یا وسایل بهداشتی بچه .اون نمیدونه ولی تو یادش بده .منم استراحت ...

همه اینکارارو میکنه جزخریدالبته چون من سیسمونی همه چی خریدم پسرشو خیلی دوس داره باهاش حرف میزنه قربون صدقش میره مشکلش فقط منم

چیزی واسش خرید ایراد نگیر تشکر کن .بگو شوهری یکم بریم دوتایی بیرون آروم که میتونی تو ماشین بشینی .یه دور باهم بزنید .ببین شوهرت مغروره و نمیدونه چطور ابراز علاقه کنه .بچه هم که دنیا اومد مسلما نمیدونه چیکار کنه تو باید یادش بدی که پوشکش کنه .لباساشو عوض کنه .بخوابونتش تنهایی مسئولیتش رو به عهده نگیر فقط با روی خوش

همه اینکارارو میکنه جزخریدالبته چون من سیسمونی همه چی خریدم پسرشو خیلی دوس داره باهاش حرف میزنه قربو ...

درست میشه بخدا من به شوهرم میگفتم الان بگو دوسم داری ولی نمیگفت کم کم درست شد .نباید تمام سیسمونی رو شما تهیه کنی بزار بدونه پدر شده بهش بگو واسش چیزی بخره .فرش اتاقی و...اسباب بازی.

درست میشه بخدا من به شوهرم میگفتم الان بگو دوسم داری ولی نمیگفت کم کم درست شد .نباید تمام سیسمونی رو ...

انگار ازخونوادش خجالت میکشه نمیدونم من اینجوری حس میکنم هیچی نمیتونه بخره 

انگار ازخونوادش خجالت میکشه نمیدونم من اینجوری حس میکنم هیچی نمیتونه بخره 

واااا بازم میگم تو بهش بگو عزیزم برو واسه پسرت یه لباس با سلیقه خودت بخر یا اسباب بازی میخوام اولین چیز باباش رو یادگاری هم نگه دارم