2777
2789
عنوان

یعنی شوهرم دوسم نداره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2677 بازدید | 161 پست
چیزی یادم نمیاد 

ازش دلخوری چیزی یادت نمیاد من وقتی ازشوهرم ناراحت باشم فقط بدیهاش تو ذهنم میاد

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داییه من شهریوریه همش میچسبه به زندایی ربطی به ماه ها نداره

شوهر منم میچسبه و وابسته س اما احساس بروز نمیده 

نمیگه دلم تنگ شده بیا خونه ،اما ده بار زنگ میزنه که بیا خونه گشنمه یا ماشین و بیار یا ......ولی خودم میدونم

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
احترام خودمو خانوادمو داره  جایی بخام میبره اره  فوش خیانت نه

دوستت داره عزیزم  

این فکرا رو بریز دور برو بگیر بخاب ایشششش

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
پاشو سقط کن اسی با این وضعیت خوشی باردار شدیا

به همین راحتی ؟؟؟؟

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
عاها اره بزار یه ادمی رم دنیا بیاره ، که از بی توجهی و بی اهمیت بودن باباش عقده یی بشه هوم؟

از اول نباید باردار میشد اما الان ک شده به راحتی نمیشه گفت سقطش کن!تازشم ۹ هفته دیگه بچش بدنیا میاد کار از سقط گذشته

احترام خودمو خانوادمو داره  جایی بخام میبره اره  فوش خیانت نه

ینی براش مهمی 

خودش خواست بچه دار بشید؟ 

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃