2777
2789
عنوان

یعنی شوهرم دوسم نداره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2677 بازدید | 161 پست

اسی جان اولا اسمت سخت نیست دومااا اسمت رو نمیگه چی میگه بهت وقتی باهات کارداره؟

سوما با یه بچه نه نه ی عقب مونده ازدواج کردی که کلا زندگیت به فنا رفته احتمالا شخصیت ضعیفی داری که تا حالا زیر سایه ش موندی تازه بچه دارم شدی

عصبانی شدم ازت اسی برای خودت احترام قائل باش رفت پیش خانوادش صبحانه خورد تنها نمون توهم با دوستات یا خواهرت یا دخترخاله ای یا اصلا مادرت و پدرت برو بیرون بچرخ شب بیا خونه دوروز این کارو بکن ببینه کلا واست مهم نیست بودونبودش درست میشه

سلام عضو گروه نارنجی.                                               وزن اولیه۹۰☹         وزن هدف ۷۰💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بامن نه ولی بابقیه درگیره همیشه

دوستت داره😍

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
چه راحت میگید سقط کن😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

عاها اره بزار یه ادمی رم دنیا بیاره ، که از بی توجهی و بی اهمیت بودن باباش عقده یی بشه هوم؟

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
چیزی یادم نمیاد 

از بس فکرای منفی میکنی

بنظرم یه کم اغراق میکنی 

برعکس دوستان من حسم میگه دوستت داره

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
همیشه توفکرمه فقط بیانش نکردم 

چکارایی برات میکنه؟ 

چیزی بخای برات میخره؟

احترامتو نگه میداره؟ احترام خانواده تو چی؟ 

بهت فحش میده؟ خیانت کرده؟ 

جایی بخای بری میبرت؟ 

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃