2777
2789
عنوان

آدم پولدارا و موفقها آیا...

213 بازدید | 12 پست

میگم دوروورتون یا شاید خودت ن قطعا ادم پولدار و تومان موفق صاحب جایگاه اجتماعی دارید

به نظرتون اینجور آدما که با تلاش و انتخابای درست خودشون به این مرحله رسیدند نگاهشون به آدما پایین دست تر اما آبرومند دورورشون چطوره؟

آیا کسر شان می دونن مراوده با اونا رو

خدایا تنهامون نزار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بیل گیتس میوه فروش بوده

بیل گیتس درسته یه دوره ای دانشجو اخراجی و این چیزا بوده و شرایط محدودی داشته اما از طیفی بوده که از خیلی از موفق های زمان ما جلوتر بوده حتی اون زمان

خدایا تنهامون نزار
آدم درستا کجان؟

همه جا تو هر صنفی پدرم چند تا دوست مولتی میلیاردر داشت اصلا خودشونو نمیگرفتن له عرضه طرف نگاه میکردن نه خوشگلی وادا که الان مد شده برادرم اتفاقی با یه مهندس خیییییییلی پولدار اشنا شده بود اصلا تو یه فاز دیگه بود البته بزرگ شده انگلیس بود واونجا تربیت شده بود اصلا هم مغرور نبود میگفت این جایی که من بش رسیدم به خاطر یه ذره استعداد شرایط وپدر پولدارمه وگرنه شاید هیچی نبودم

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏