2777
2789
عنوان

لعنت به این زندگی

245 بازدید | 38 پست

من تا حالا از مادرم کتک نخوردم که اینم الان بود دعوامون سر این بود که مامانم تلویزیونو دستکاری کرده بود منم گفتم بده به من درستش کنم  بعد دستم خورد رو یه چیزی نتونستم درستش کنم بعد مامانم گفت عقل نداری به چیزی دست نزن و تو احمقی بعد کلی بد و بیراه گفت منم تحمل کردم تا اخر گفتم خودتم نتونستی درستش کنی پس منم به تو رفتم بلند شد کلی منو زد من زورم بهش میرسه ها ولی خب مادرمه هیچی بهش نگفتم الان رو دستم پر چنگ مامانمه منو تو اتاق حبس کرده الان

تقصیر کدوممونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نباش عیبی نداره حاضر جواب نباش کلا عادت می کنی

یا رب لک الحمد کما ینبغی لجلال وجهک و لعظیم سلطانک...اگه تو خونه دعوا ومشکل دارین رقیه شرعی دانلود کنید بزارید تو خونه پخش شه‌..

چون خودم همچین مادری دارم صد درصد تقصیر مادرته 

دلش میخواد همش زورش و به من نشون بده 

خدارو شکر که دلم مثل سنگ شده نسبت بهش 

قبلنا اگر می‌دیدم ینفر مادرش براش مثل فرشتس تنهایی تو اتاقم گریه میکردم که چرا مامان من اونجوری نیس ولی الان اصلا برام مهم نیس هر حرفی بهم میزنه کتک میزنه منم زورم بهش میرسه ولی از خدا میترسم نمیشه منم مثل اون باشم 

بالاخره همش که اه مادر گیرا نیس اه فرزندم میگیره 

وقتی بلد نیستن چطور با بچه رفتار کنن و بهش محبت کنن چرا بچه میارن من که برام مهم نیس هر جور باهام رفتار می‌کنه چون اصلا آدم حسابش نمیکنم تو زندگیم 

اینم بگم که الان هر مشکلی دارم زیر سر همین ادمه 

چون خودم همچین مادری دارم صد درصد تقصیر مادرته  دلش میخواد همش زورش و به من نشون بده  خد ...

عزیزم نگو دعوا تو همه خونه ها هست ببخشید ولی تو هیچ دعواییم ۱۰۰٪یه نفر مقصر نیست.واینکه آدمای بیرونو ندیدی که تو روت می خندن از پشت خنجر میزنن هیچ کس خونواده آدم نمیشه هزاریم بد باشن

یا رب لک الحمد کما ینبغی لجلال وجهک و لعظیم سلطانک...اگه تو خونه دعوا ومشکل دارین رقیه شرعی دانلود کنید بزارید تو خونه پخش شه‌..
چون خودم همچین مادری دارم صد درصد تقصیر مادرته  دلش میخواد همش زورش و به من نشون بده  خد ...

هم سن و سالای خودمو میبینم خوشبخت ترینن هیچ مشکلیم ندارن روابطشون انقدر خوبه ولی ای کاش حداقل  یکیشون با من دعوا داشتن هم پدرم هم مادرم آرزو نداشتن منو میکنن بخدا 

حتمن پشیمونه 

خوب کردی حرمت نگه داشتی 

مادرت رفتارش خیلی خیلی خیلی .....اشتباهه 

یه نامه بهش بنویس نه پیامک ....و لابلای نوشته هات بهش بگو که شاید از خوندن این نوشته شوکه بشی عصبی بشی حالت بد بشه ولی می خوام بدونی که من بزرگ شدم و متاسفم ولی هم می تونم تو رو بزنم هم می تونم  فحش بدم بهت کاری که تو داری می کنی می تونم و مسئله ی ترس یا حساب بردن نیست  فقط نمی خوام حرمت مادری تو رو زیر پا بگذارم پس به من فشار روحی روانی بیشتر از این وارد نکن نمی خوام خونواده از هم بپاشه چون که دودش تو چشم همه مون میره 

ولی دیگه هیچ وقت اخطار می کنم هیچ وقت روی من دست بلند نکن وگرنه منم مقابله می کنم و از خودم به عنوان یه انسان دفاع می کنم و تمام وسایل خونه ات رو می شکنم جوری که مجبور بشی منو ببری تیمارستان بستری کنی ! و لازم بشه دوباره و دوباره و دوباره این کار رو می کنم 

خوشت بیاد یا نیاد دارم اخطار می کنم 

دیگه بالاتر از سیاهی رنگی نیست 

عزیزم نگو دعوا تو همه خونه ها هست ببخشید ولی تو هیچ دعواییم ۱۰۰٪یه نفر مقصر نیست.واینکه آدمای بیرونو ...

خب اخه وقتی یه دیقه نیست که دعوا نکنیم خانواده چه فایده ای داره جز غصه خوردن؟ 

خب اخه وقتی یه دیقه نیست که دعوا نکنیم خانواده چه فایده ای داره جز غصه خوردن؟ 

ولله بیرون یه آدمایی هستن که این شرایط هزار شرف داره به اونا به کم کمتر دم پرشون باش وقتی عصبین سرگرم باشی کمتر به این چیزا فکر میکنی ولله من اگه دعوام  بکنم  زود یادمون میره وقتیم عصبین ساکت میشم بعدا حرف میزنم .خانواده فایده نداشته باشه کی فایده داره الان ناراحتی موقع ناراحتی وعصبانیت تصمیم نگیر