2777
2789
عنوان

پیجم هک شده؟

166 بازدید | 8 پست

رفتم تو اکانت اینستام قسمت login activity بعد اونجا دیدم ماه پیش ی گوشی آیفون وارد اکانتم شده.

من آیفون ندارم پسرخالم آیفون داره قبلا پیجم دست پسر خالم بود ولی وقتی پیج افتاد دست خودم رمزو عوض کردم و ایمیلی که تو اینستام زده بودمم ایمیل خودمه کسی دسترسی نداره.

الان امکان داره کار اون باشه یا باگ اینستاس؟؟؟

وای دایرکتاممم

میشه برای بدست اووردن سلامتیم (و شفای همه بیمارا) یه صلوات بفرستی؟💖
پیج منم چند روز پیش زده بود یکی از تهران وارد پیج شده رمز رو عوض کردم نمیدونم چی بود

آره لوکیشنو که اشتباه میزنه معمولا ولی اینکه گوشیو اشتباه زده باشه نمیدونم معمولا اینطوری نیست

میشه برای بدست اووردن سلامتیم (و شفای همه بیمارا) یه صلوات بفرستی؟💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره لوکیشنو که اشتباه میزنه معمولا ولی اینکه گوشیو اشتباه زده باشه نمیدونم معمولا اینطوری نیست

برای من نزده بود گوشی چی هست فقط نوشته بود یکی اطراف تهران وارد پیج شما شده رمز رو عوض کنید

پیج منم چند روز پیش زده بود یکی از تهران وارد پیج شده رمز رو عوض کردم نمیدونم چی بود

برای خواهر منم الان دیدم زده بود یکی از قزوین وارد شده

به نظر باگ آخه مگه ممکن اکانت همه هک شده باشه

شما اگر دایرکت هم پاک کنی اگر عکسی رو بدون تایمر فرستاده باشی بعدش unsed نکرده باشی در قسمت data میت ...

وای😰😱

من چند تا عکس پاک کردم میتونم برگردونمشون ? ممنون میشم راهنمایی ام کنی والا من هیچی بلد نیستم