2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 53 پست
زرشک پلو درست کن 😋

ایی نه خوشم از مرغ نمیاد   یاگوشت چی درست کنم به نظرت

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کله جوش چیه 

عدس یکم میخوری میزاری بپزه توش یکم سیب زمینی نگینی و پیاز نگینی میریزی تا بپزه ،بعد کشک رو با آب جوش باز میکنی تو یه قابلمه‌جدا میزاری بجوشه بعد آویشن هم جدا با روغن تفت میدی حالا آماده شده تو کاسه اول عدس رو میریزی بعد کشک رو بعد روش این آویشن تفت داده شده رو میریزی با نان تیلیت شده و پیاز و سیر میخوری

عدس یکم میخوری میزاری بپزه توش یکم سیب زمینی نگینی و پیاز نگینی میریزی تا بپزه ،بعد کشک رو با آب جوش ...

اومممم چه چیز جالبیه نوش جان

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
چون درست نکردم هیچی😂

😂😂 الهی خب یکم سوسیس سرخ کن بهش پنیر پیتزا بزن عالی میشه با گوجه و خیارشورو نوشابه براش سرو کن 😐😋

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم از شیشه نبودم که با سنگ بمیرم من آمده بودم که تا مرز رسیدن همراه تو فرسنگ به فرسنگ بمیرم تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبم شاید که خدا خواست که دلتنگ بمیرم :)💔
ایی نه خوشم از مرغ نمیاد   یاگوشت چی درست کنم به نظرت

قیمه خیلی خوشمزست یا اگه نمیخوای برنج بزاری اسنکی چیزی گوشت چرخ کردرو بهش پیاز رب نمک فلفل دلمه زرد چوبه بزن(مواد ماکارونی) بعد توی نون تست بریز یکم پنیر پیتزا بریز بزار تو ساندویچ ساز یا تو ماکروفر عالییی میشه من عاشقشم بعد با سس های تند سرو کن 😋😋 کنارشم کلی چیپس بزار قشنگ بدون کم و کثری😂😂

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم از شیشه نبودم که با سنگ بمیرم من آمده بودم که تا مرز رسیدن همراه تو فرسنگ به فرسنگ بمیرم تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبم شاید که خدا خواست که دلتنگ بمیرم :)💔