2777
2789
خب کدوم شغل این پرستیژو داره اخه دندون هم همینجوری سختی داره؟ زودتر تموم نمیشه؟ 

الان دیگه بخصوص توی ایران بحث سر پرستیژ و باکلاسی کار نیست، کسی که پولدار تره تو چشم میاد. بیل گیتس که مثلا پولدارترینه، از دانشگاه انداختنش بیرون و تحصیلات نداشت، خیلی از افراد مشهور دیگه هم هستن. کسی به تحصیلاتشون نگاه میکنه؟؟ مثلا تولیدی بزنی یا تو یه راه اندازی یه درمانگاه یا کلینیک پولتو سرمایه گذاری هم بکنی دندونپزشکا میان اونجا برات کار میکنن تو هم بهت میرسه. الان نمیدونم چند سالتونه ولی خودتون حساب کنید، مثلا ۲۰ سالتون باشه، (پشت کنکور موندنو حالا کاری ندارم) ۲۶ سالگی با اون همه سختی دروس و امتحان و فشار کار درستون تموم بشه، ۲ سال میرید طرح تو مناطق محروم کار میکنید، بعدش ۵، ۶ سال تو کلینیکا کار میکنید که امتیاز مطب جمع کنید، بعدش با این وضع تورم اقتصادی و دم و دستگاه و لوازم و مواد دندانی هستش (تو اینترنت بزنید هزینه یه مطب دندانپزشکی) اینقدرم خرج یه مطب کنید. که بالفرض تو تو ۳۳ سالگی تازه کارتونو شروع کنید و کمر درد و گردن درد و آرتروز و بیماری های عفونی (شغلی هست که از پزشکی فرسودگیش بیشتره) «پرستیژش تو فامیل و فلان نهایت همون اولاشه، به بعدش برای همه از جمله خودتون طبیعی میشه دیگه» این شمایید که باید تا آخر عمر با این شغل کار کنید. این سه میلیارد و شاید دانشگاتون ببخشید عن بازی دربیاره بگه این ترم باید چهارش کنی تا زیرمیزی رد کنیم بزاریم بمونی اگرم ندین اخراج میشین ابروتون میره و بازداشتم میشید (قضیه تون میشه مثل مریم مقتدری تو گوگل بزنید بخونید). و کلا جدا از همه اینا شما میدونید آه چند نفر الان با بغض با گریه یا حتی مادری که اتوی خونشو فروخته که برا بچش کتاب تست بخره، همه اینا با یه نیمچه امید و انگیزه توکل به خدا شروع میکنن و وقتی قبول نمیشن افراد سهمیه دار و خریدارای سوالا و خریدارای صندلی جای اینارو پر میکنن. شما خودتونو چند لحظه بزارید جای اون بچه، که شب روز از استرس خوابش نبرد با گریه و هر بدبختی ادامه داد ولی قبول نشد حقش گرفته شد ولی اینو بالاخره خدا میبینه و یه جایی تو همین دنیا یا اون دنیا حتما جواب این افراد رو میده چون حقشون ضایع شده. شما خودتون میدونید چقدر رقابت سر این رشته ها زیاد شده الان. جدا از اینا شمایی که تا دیروز مثلا یه کتاب تست رو حتی رو دست سبک سنگینیشو لمس نکردین یه شبم از استرس اینکه نشه نخوابیدین چطور یهو میخوایید بپرید رو دروسی که بعضیاش ۷۰۰، ۹۰۰ صفحه داره حتی. خلاصه در هر صورت نمیصرفه اینطوری دانشگاه رفتن من خودم شخصا عذاب وجدان میگیرم جدی میگم حاضرم راهی که میرم رفتگری باشه ولی در کسب مال حلال با نتیجه زحمات خودم باشه دین و پیغمبری نه هااا، برای اینکه ته دل خودم از خودم راضی باشم و عذاب وجدان نداشتم. ببینید آدم یه جایی تو زندگی از خودش باید جربزه نشون بده حتی برا خودمم صدق میکنه همه ما یه جایی بالاخره تنها میشیم و واقعا به این پی می‌بریم کسی نیست دستمونو بگیره و فقط خودمونیم و خودمون. حالا شما ترجیح میدید تو سرمایه گذاری مطب شریک باشید تازه دندونپزشکا بیان زیر دستتون کار کنه از پول، پول بسازید، یا اینکه چهل سالگی میخوایید درد کمر تحمل کنید و هرچیم بشه ته دلتون هیچ وقت خودتون از خودتون راضی نیستید که اینطوری کارتون جلو افتاد. اگرم اراده دارید بشینید واسه کنکور بخونید خدا کمکتون میکنه، اگه حوصله کنکور ندارید بدون کنکور برید خارج همونو بخونید روسیه ترکیه آلمان.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه بخصوص توی ایران بحث سر پرستیژ و باکلاسی کار نیست، کسی که پولدار تره تو چشم میاد. بیل گیتس ...

اره یا کلا میرم خارج یا هم هیچی روش 3 تومنی اصلا میترسم و 10 سال دیگه پولش در نمیاد